Espectacles en gira

Adela
Daniel Veronese
Després de l’èxit teatral d’Adela (Women’s white long sleeve sport shirts) dins el cicle de Terrats en Cultura 2014 i haver-se programat a La Villarroel, durant el mes de maig de 2015, l’espectacle es troba en gira.
Aquesta singular proposta teatral, a partir del text del dramaturg i director argentí Daniel Veronese, és un dels primers espectacles que Coincidències incorpora en la seva distribució. Es tracta d’un espectacle pensat, sobretot, per a espais no convencionals, com espais a l’aire lliure o patis, encara que també es pugui representar en un espai escènic convencional degut a l’adaptabilitat del propi muntatge.

Sinopsi
Adela apareix com un dona acusada d’haver comès un crim. A mesura que l’acció avança, veurem com Adela anirà desgranant els seus arguments de defensa davant la interpel·lació d’un passat que retorna una vegada i un altra a la seva ment. Aquesta serà l’excusa per tal que l’espai escènic es converteixi en el centre de la tempesta humana, on veritat i invenció seran la trama inseparable i difosa d’un mateix destí de condemna i salvació.

Aquest projecte s’emmarca dins el cicle de teatre social Maniobras Públicas de La Cantera Exploraciones Teatrales. L’objectiu del projecte és reflexionar sobre la violència de gènere i, paral·lelament, és una instrospecció a l’univers teatral de Daniel Veronese, des de la dramatúrgia, l’estètica, la construcció de personatge o de la realitat escènica. Una exploració dels límits entre la realitat i la ficció en un espai on l’artifici teatral és portat a la seva mínima expressió i el treball actoral assumeix la responsabilitat de la construcció teatral.

Fitxa artística

Autor – Daniel Veronese

Director – Jorge Sánchez

Actriu – Mireia Gubianas

Ajudant de direcció – Roger M. Puig

Assessorament de vestuari – Nídia Tusal

Durada: 40 minuts

Espectacle en castellà

 

Espectacle inclòs en el programa d’ajuts a la programació estable
de la Generalitat de Catalunya (programa.cat)

Més informació i contractació:
Lola Armadàs
lola.armadas@coincidencies.org
653 360 822