Hotels en Cultura

Barcelona compta amb més de 500 hotels, però no tots tenen el privilegi de comptar amb una terrassa en la part alta de l’edifici. Un terrat reconvertit en terrassa és, així doncs, un valor afegit per a qualsevol instal·lació hotelera. Un terrat permet tenir una perspectiva nova de la ciutat. Si a aquest valor li afegeixes la cultura, creem una experiència única. Des del projecte Hotels en Cultura, Coincidències es planteja afegir un valor extra als terrats dels hotels i apropar aquests espais a nous públics.

 

Barcelona s’ha convertit, d’ençà finals del segle passat, en una de les destinacions turístiques i de negocis amb més bon nom d’Europa. El projecte Hotels en cultura vol donar una altra volta a aquesta imatge i fomentar una simbiosi, un intercanvi, entre la gent que visita la ciutat (per plaer o per negoci) i la gent que hi viu. Aquest contacte es essencial per trencar amb la imatge de Barcelona com a postal, i de fomentar un autèntic intercanvi, positiu per a tothom, que faci de la nostra ciutat una destinació encara millor.

 

El punt de trobada és l’espai on tradicionalment s’ha fet la socialització en aquesta ciutat: els terrats. A través de concerts i d’altres activitats culturals, pretenem:

 

  • Que la gent que ens visita pugui gaudir d’una experiència més autèntica de Barcelona. Creiem que això influirà positivament en la seva impressió de la ciutat i en la satisfacció de la seva experiència.
  • Que la gent que viu a la ciutat conegui uns espais que, en algunes ocasions, tenen una importància arquitectònica i social cabdal; aixímateix, volem fer conèixer unes perspectives urbanes diferents, desconeguides per a la ciutadania, que permetin una nova manera de relacionar-se amb Barcelona.

 

Més informació i contacte: coincidencies@coincidencies.org