Escenes-Singulars1

Escenes Singulars

De Grec a Grec

Menja’t Montjuïc

Per a la ocasió d’Escenes Singulars, Coincidències col·labora amb l’associació Menja’t Montjuïc. Oferint, amb la compra de l’entrada, una copa de vi D.O. Catalunya a qualsevol dels següents establiments:

 

Per a poder gaudir de la ruta que millor encaixa amb les teves preferències i artístiques, pots trobar-ne tota la informació aquí.

 

Amb aquesta iniciativa volem donar un valor afegit a l’experiència que ofereix Escenes Singulars i integrar dins dels horaris que planteja cada itinerari un espai per a poder descansar i gaudir del vespre.

 

CONDICIONS COVID-19: a causa de la situació actual i les restriccions canviants de l’aforament als bars i restaurants, es donarà una alternativa per a les persones que trobin plens els establiments on vulguin bescanviar la seva consumició durant els dies d’Escenes Singulars. D’aquesta manera, es podran dirigir a la barra i se’ls donarà un tiquet per una consumició en aquell establiment i podran utilitzar-lo fins el diumenge 12 d’octubre de 2020.

Menja’t Montjuïc és un projecte que, sota el lema BAR I MUNTANYA, vincula l’oferta cultural del Parc de Montjuïc amb l’activitat gastronòmica del Poble-sec. Podeu trobar-ne més informació aquí.