Èxit del maridatge entre poesia i vi (fotos)

En el Terrat del divendres 4 de juliol, el vi i la paraula van ser els protagonistes. Vam inaugurar el cicle Maridatges, que uneix un espectacle amb un tast de vins, i l’èxit de la iniciativa ens impulsa a pensar en altres propostes amb la mateixa fórmula de cara als pròxims Terrats.

Primer, va ser la paraula: amb una posta de sol espectacular de fons, els poetes Martí Sales i Núria Martínez-Vernis van fer-nos testimonis d’un combat poètic d’altura. Poema rere poema, Anti-Lego començava a prendre forma. No importava l’autoria de les paraules: Sales i Martínez treballen amb textos propis i d’altres autors sense citar-ne la procedència, perquè afirmen que al cap i a la fi el que importa és el que desperta la composició en aquell moment.

Quan la darrera llum del dia s’extingia, l’espectacle poètic va deixar pas al tast de vins. El sommelier Javier Andrés Rodríguez, de Vila Viniteca, va parlar-nos de com es fa un tast de vins, i de com els estímuls externs podien modificar la percepció que tenim d’un caldo -en aquest cas, una pluja d’estímuls, entre la posta de sol des d’un terrat i el viatge a través de la paraula proposat per Sales&Martínez. Els vins elegits per fer el tast? Dos de Ca N’Estruc, finca que ens ha acompanyat en molts Terrats d’aquesta temporada: l’Idoia blanc i L’Equilibrista negre.

Entre blanc i negre, Martí Sales va recitar un poema sobre el vi escrit per Vicent Andrés Estellés. I el maridatge es va fer complet. Com a mostra, us oferim algunes de les fotografies de l’espectacle. Many women are waiting around for you right here.

Des de Coincidències, volem agrair Vila Viniteca, a través d’Uvas Felices, el suport a la iniciativa dels Terrats en Cultura, i brindem per una col·laboració ben fructífera!

Coincidències
No Comments

Post a Comment