Teatre – Cabaret
Dissabte 21 d’octubre, 18.00 h
Jardins Maria Baldó

Després d’estrenar-se (sota un pont!) a la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega, A mí no me escribió Tennessee Williams es va estrenar a Barcelona de la mà dels Terrats en Cultura, i abans de fer temporada a La Seca, la portarem en un espai ben especial del barri: als jardins de Maria Baldó.

Un espectacle multidisiciplinari, que barreja cabaret, teatre i dansa, pensat perquè un sol intèrpret, Roberto G. Alonso, captivi els espectadors amb dansa, teatre de gest, teatre clàssic, cançó en directe, playback i performance. Marc Rosich, ha confegit una dramatúrgia excepcional, tendra i irònica, que barreja Shakespeare amb la movida madrileña, passant per Memorias de África.

I tot, en una estructura dramàtica feta de fragments, on l’espectador haurà de lligar caps i construir el retrat d’aquesta ànima partida, atrapada en fetitxes del passat, cega davant un present desolador i desactivada davant de qualsevol resposta de futur. Un espectacle pensat per a la distància curta, que tindrem el privilegi de veure en els jardins Maria Baldó.

Fitxa artística

Creació: Robert G. Alonso / Marc Rosich
Dramatúrgia: Marc Rosich
Intèrpret (dona madura): Roberto G. Alonso
Vestuari: Roberto G. Alonso / Lorenzo Caprile
Espai i attrezzo: Víctor Peralt

ENTRADA LLIURE