Title Image

Equip del projecte

Equip sobre el terreny

 

Lola Armadàs (Sabadell, 1978) – Llicenciada en Humanitats i Postgrau en gestió i producció d’esdeveniments culturals i espectacles. Del 2006 al 2014 ha treballat a la Universitat Ramon Llull com a responsable de diferents projectes de gestió cultural (Universitat d’Estiu, activitats culturals, Consell d’Estudiants i Cooperació). Vinculada al món del teatre i de la dansa des de ben petita, és membre fundador de Coincidències. Actualment, a banda de la direcció dels Terrats en Cultura, desenvolupa tasques de gestió cultural (direcció artística, comunicació, producció) i docència, dins l’àmbit de les arts escèniques a diferents entitats. Parla català, castellà, anglès i grec.

 

Pau de Nut (Barcelona, 1977) – Pau de Nut és músic, cantant, compositor, actor i titellaire. Actualment porta més de deu anys fent gira amb “Conciertoencanto”, un espectacle de creació pròpia que barreja les seves facetes de cantant, actor i violoncel·lista presentat entre d’altres escenaris al Corral de Comedias de Alcalá de Henares. A més de col·laborar amb d’altres companyies teatrals com TeatrodeCerca, ha actuat sota la direcció de Joaquín Hinojosa a l’espectacle “Voces póstumas” produït pel Teatro de la Abadía, amb Tonino Guitián a “La Doña” i amb Ghetto 13-26 a “Se prohibe mirar el césped” (Premio Estación Norte TAC 2014). Ha dirigit “Mi relación con la comida” d’Angèlica Liddel, amb qui va col·laborar a “La casa de la Fuerza” (Premi Sebastià Gasch, 2011 i Premio Nacional de Literatura Dramática 2012). Parla català, castellà, anglès, francès i grec.

 

Marc Pujol (Barcelona, 1977) – Format en arts escèniques (interpretació, cant, dansa, clown, circ) a l’Estudi Nancy Tuñón, la Scuola Int. dell’Attore Comico, l’Escola Memory, l’Escola Rogelio Rivel i el Centre de dansa AREA, entre d’altres. Becat pel Dept. de Cultura desenvolupa una recerca en les arts tradicionals de l’Índia i el Teatre de les Fonts de J.Grotowski, especialitzant-se en teatre-dansa Kathakali, ioga Iyengar i art marcial Kalaripayyattu. Treballa com a actor amb companyies com Comediants, Dei Furbi, Dagoll Dagom, Obskené o el LivingTheatre. Ha impartit seminaris a l’Escola Aules, la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Valladolid i dins els projectes Lucy/Daphne de la Unió Europea per a la resolució de conflictes a través del teatre. Parla català, castellà, italià, anglès.

 

 

Alicia G. Reyero (Burgos, 1982) – Actriu i directora, porta aplicant les arts escèniques en contextos d’exclusió social durant més de 12 anys. Inicia els seus estudis d’interpretació a les escoles Pa’tothom, Aules. Completa la seva formació amb Andrés Lima, la cia. Philippe Genty, Alfredo Sanzol, Roy Hart Theatre, Paco Zarzoso, entre d’altres. En dansa amb Mercedes Boronat, Pau Aràn (cia. Pina Bausch), Jordi Cortés. Es forma en Teatre de l’Oprimit amb Julián Boal, Barbara Santos, Hector Aristizábal.
Becada pel CoNCA (Consell nacional de la cultura i les arts) amb el projecte de recerca de la violència mitjançant el gest “Human Soul”.  Ha format les companyies Impacta Teatre, Colectivo Amoro. Treballa amb la compañía Transformas al Centre Penitenciari de Quatre Camins com a formadora de teatre físic. Imparteix tallers de teatre a adolescents en risc d’exclusió social a través de la Diputació de Barcelona, a grups de dones del PIAD, i a professionals interessats en aquesta eina (Aadpc, CRAES, terapeutes, treballadors socials). Co-fundadora de la plataforma de Teatre de les Oprimides, amb qui organitza el Festival Internacional juvenil SinTelón. Parla castellà, català i anglès.

 

Manar Taljo (Barcelona, 1987) – Graduada en Art Dramàtic el 2012 pel Col·legi del Teatre de Barcelona, amb estudis addicionals a Eòlia, El Galliner (Girona) i Moveo (Tècnica Decroux). Ha treballat en diferents projectes teatrals i audiovisuals amb Pere Farran, Jordi Prat i Coll, Marc Angelet, Oscar Valsecchi i Valentina Temussi, entre d’altres. Parla castellà i català, anglès (alt), francès (mig) i àrab ( baix). La manar és la nostra voluntària més jove. El seu pare és siri, i això ens pot ser molt útil a nivell d’idioma i a nivell de coneixement d’alguns aspectes de la seva cultura.

 

Helena Tornero (Figueres, 1973) – Diplomada en turisme per la UdG i llicenciada en direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre va viure i treballar a Alemanya, Bèlgica, Anglaterra, Rússia i a bord d’un vaixell de creuers abans de dedicar-se al teatre, primer com a actriu i cantant i desprès com a dramaturga i directora. Alguns dels seus treballs són: Submergir-se en l’aigua (Premi SGAE 2007), Apatxes (Premi de Teatre 14 d’Abril 2009), Sots l’ombra d’un bell arbre (Portugal 2012), No parlis amb estranys (TNC 2013), Love &fascism (F.T. Istambul 2014), DisPLACE (Musiktheatertage Viena 2015), Vingt-troisavrilmille-six-cent-seize (Ginebra 2016), Una conferència ballada (Mercat de les flors, 2016) i Fascinación (Premio de Teatro Lope de Vega 2015). Professora de teoria del teatre i escriptura, també ha fet tallers de creació teatral amb adolescents i adults a Catalunya i a l’estranger. Parla català, castellà, anglès, francès, alemany, italià i una mica de rus.

Equip d’assessorament i direcció

 

Hem tingut la sort de comptar amb la complicitat i l’ajuda de grans professionals de les arts escèniques amb una àmplia trajectòria que s’han ofert voluntàriament per tal d’ajudar a que aquest projecte tirés endavant. D’una banda oferint el seu assessorament i col·laboració a l’hora de dissenyar el projecte. I d’altra banda ens estan dedicant hores d’assaig i de treball per tal d’anar construint el ventall d’actuacions que oferirem amb recursos molt bàsics.

 

Jorge Picó – (València, 1968) Director, dramaturg, actor, pedagog teatral. Llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de València i en Art Dramàtic per l’ESAD de València i la École Internationale Jacques Lecoq de Paris. És director, autor i actor a la seva companyia Ring de Teatro. Les seves obres s’han vist al Teatre Nacional de Catalunya, Théâtre Rond Point de París, Teatro de la Abadía de Madrid, Mostra de Mim de Sueca, Teatre Lliure, Centro Nacional de las Artes de Méjico, Sala Timbre 4 de Buenos Aires o el Festival Iberoamericano de Bogotá. Entre les seves darreres creacions figuren 30/40 Livingstone amb Sergi López, Cabaret Petrificat amb Escarlata Circus i Barfüss pel JES Theater de Stuttgart.

 

Victor Rodrigo – (Barcelona ) Ballarí, coreògraf, professor de dansa. El 1985 obté el certificat CAED-Jazz per a l’ensenyament de la dansa-jazz.  Format en dansa i teatre musical a Barcelona, Londres i Nova York. Forma part del Grup Estudi Anna Maleras com a ballarí i coreògraf. El 1987 crea Vincles, el seu propi grup de dansa amb el qual ha dirigit i ballat els espectacles Mort a Venècia, Vaig de blues i No, entre d’altres. Coreògraf de la cerimònia d’inauguració dels Jocs Special Olympics (2010,2012 i 2014) i de diversos esdeveniments organitzats pel F.C. Barcelona. També ha treballat com a coreògraf a sèries de televisió com Barcelona, ciutat neutral (TV3, 2010) i Una carta para Evita (TVE, 2012) i a espectacles teatrals Carmela, Lili, Amanda (2011). Director i coreògraf de l’espectacle Aires en moviment (Buenos Aires, 2013). Actualment dirigeix la Formació Professional de dansa-jazz i la companyia pre-professional de dansa-jazz de l’Escola Luthier de Dansa (Barcelona). Professor convidat com a especialista en dansa-jazz a l’Institut del Teatre de Barcelona, a la Universitat Autònoma de Barcelona i a ESART.

 

Ester Nadal – (Andorra, 1969) Directora, actriu i pedagoga teatral. Diplomada per l’Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq de París, també va cursar estudis a l’Institut del Teatre de Barcelona i al Col·legi del Teatre de Barcelona, on actualment dona classes. Del 2007 al 2012 va exercir el càrrec de Directora Artística de l’Escena Nacional d’Andorra. Ha treballat com a actriu amb: Jordi Mesalles (Residuals-Alfons IV), Calixto Bieito (Kasimir i Karolina), Yvette Vigatà (Quatre dones i el sol i Invents a dues veus) i Joan Ollé (La isla del tesoro). Com a ajudant de direcció ha treballat amb Jordi Mesalles (En la solitud dels camps de cotó), Calixto Bieito (L’Amfitrió), Georges Lavaudant (Començaments sense fi i Coriolà al TNC i Panorama des del pont al Romea), Xavier Albertí (L’home del teatre) al Teatre Lliure i amb Joan Ollé (Coral Romput, Soldados de Salamina, L’illa del tresor i La plaça del diamant entre d’altres). Alguns dels seus treballs com a directora són: Un tramvia anomenat desig amb Pepa Plana i Badomies o moviments musicats de cinc faules de La Fontaine amb Alba Sarraute i Sergi Claret (Escena Nacional d’Andorra). També ha posat en escena textos d’autors com Alfred Jarry, Roald Dahl, Natacha de Pontcharra, William Shakespeare, etc. Els seus espectacles s’han pogut veure a Andorra, Barcelona, Madrid i França.

 

Mónica Samit – (Barcelona, 1972) Cantant, compositora, directora musical i professora de cant. A més d’una llarga experiència com a professora de veu i cant, Mónica Samit treballa fent composicions, arranjaments i direcció musical tan per a temes propis com per a espectacles teatrals: No parlis amb estranys (TNC, 2013), Delikatessen Concert (Círcol Maldà, 2014), Dibi Dubi Dubà per a la Cia. Inspira Teatre (Mostra d’Igualada, 2016), F.52 – Balla com si no et veiés ningú  (Cia. Dansa Jazz Luthier, 2015)  Run like a girl (Teatre Eòlia, 2016). Com a cantant treballa a diverses formacions, com ara al quartet vocal femení a capella Delikatessen, a la banda de soul de la cantant LEILA entre d’altres. També és la veu solista del grup CALMO.

Equip de Comunicació

 

Manu Croissier (Barcelona, 1971). Creatiu publicitari amb vocació artística, comença la seva carrera professional a Madrid treballant per a la multinacional Tapsa / Y&R. A Barcelona treballa se centra en la creació d’esdeveniments per a grans marques. Posteriorment, col·labora a agències de publicitat locals amb projecció internacional, fins a ser Director Creatiu Executiu. Les seves campanyes han estat reconegudes amb més de 100 premis en festivals de tot el món. Va estudiar art a Central Saint Martins de Londres, actualment treballa com a creatiu publicitari freelance i dedica el seu temps lliure a desenvolupar diferents projectes artístics i culturals.

 

Isaias Fanlo (Lleida, 1980) és llicenciat en Humanitats, en Teoria de Literatura i Literatura Comparada i té el postgrau en Gestió d’Empreses i Plataformes Culturals. Ha combinat les seves tasques com a gestor amb la feina d’escriptor (El llibre rosa, 2004), traductor i periodista, a més de fotògraf. Ha treballat per institucions tan diverses com la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, el MACBA o el Fons Monetari Internacional. En l’àmbit de la gestió cultural, va ser un dels responsables de la campanya dels EuroGames 2008 amb el lema “Come South, Play With Us” i ha treballat vuit anys al Teatre Nacional de Catalunya, com a coordinador de publicacions, exposicions i continguts entorn de la programació teatral. Actualment és doctorand becat per la Universitat de Chicago, que combina amb la direcció del projecte Terrats en Cultura, de l’associació Coincidències, de la qual n’és membre fundador.

 

Maria Fernández (Vilassar de Mar, 1983)- Llicenciada en Publicitat i RRPP, i Postgrau en gestió i producció d’esdeveniments culturals i espectacles. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en diferents agències de publicitat (nacionals i internacionals), com a Directora de Comptes amb estratègia de comunicació de les marques. Des de 2015 és RRPP i comunicació a In-Edit, amb el Festival Beefeater In-Edit de documental musical i Festival Moritz Feed Dog de moda. En gestió cultural ha col·laborat amb diferents entitats com Festival Escena Poblenou o Enderrock. Altament vinculada al món artístic,ha cursat estudis d’interpretació en Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava i Estudi Nancy Tuñón y Jordi Olivé (entre d’altres), i ha participat en projectes teatrals com a actriu a nivell amateur.

 

Guillem Pacheco (Barcelona, 1981). Fotògraf, guionista i director. Estudia direcció cinematogràfica (CECC, 2005) i Humanitats (UOC, 2007). Comença la seva activitat amb alguns curtmetratges: Cultura fast food, va ser finalista del DiBa Express 2009. Cofundador de Shasta Produccions SL, estudi de gravació, productora musical i audiovisual, on reforça la seva tasca com a creador de continguts audiovisuals per a músics i empreses. Pell fina i Teletumàcat són els seus darrers treballs com a director. El suport a la cultura és un tret fonamental de Shasta Produccions, més enllà de la col·laboració iniciada el 2015 amb Coincidències i Terrats en cultura, col·laboren amb l’Editorial Comanegra (2013), amb el Festival Acròbates (2015) i amb el Let’s festival (2016).