Title Image

Kalimat (paraules)

Fes clic aquí per veure l’streaming de la lectura al Teatre Nacional de Cataluna (20 de desembre de 2016)

 

Kalimat (paraules) és el relat de deu refugiats, cinc dones i cinc homes del camp de Nea Kavala, al nord de Grècia, que exposen en primera persona la seva situació actual, fruit d’un taller d’escriptura desenvolupat pel projecte Paramythádes.

Aquest espectacle, en forma craigslist las vegas de lectura dramatitzada, amb dramatúrgia i direcció d’Helena Tornero, es presentarà en una única funció el 20 de desembre de 2016 a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya i també es podrà veure en streaming.

Kalimat (paraules) és una proposta que neix de l’experiència de l’equip del Projecte Paramythádes durant la seva activitat com a voluntaris oferint actuacions i tallers de teatre, dansa, ioga i música durant l’agost de 2016 al citat camp de Nea Kavala.

Paramythádes és un projecte de suport a les persones refugiades que utilitza disciplines artístiques i creatives per tal de millorar les condicions de vida d’aquells i aquelles que s’han vist obligats a deixar la seva terra.

Fitxa artística

 

Autoria
Ahmed Al Hamso, Fatima Faraj, Ghadir Ghadir, Khamissa Hussein, Shaenaz Mamo, Bakher Mohamad, Mahmood Mohammad, Manar Mostafa, Hussein Mostafa i Maryam Mustafa.

 

Dramatúrgia i direcció
Helena Tornero

 

Ajudant de direcció
Oriol Morales

 

Repartiment
Roger Casamajor, Alicia G. Reyero, Anna Güell, Isak Férriz, Jordi Figueras, Georgina Latre, David Menéndez, Jorge Picó, Marc Pujol, Manar Taljo, Teresa Vallicrosa

 

Amb la participació de
Joan Bentallé, Queralt Casasayas, Carles Gilabert, Mireia Gubianas, Jordi Figueras, Ramon Pujol, Vanessa Segura
Escenografia
Sergi Corbera

 

Disseny de llums
David Bofarull

 

So
Pau de Nut

 

Producció executiva
Lola Armadàs

 

Ajudants de producció
Isaias Fanlo
Anna Piferrer

 

Audiovisuals
Guillem Pacheco

 

Traduccions
Martí Camprodon
Monir Mir Jelloul
Abdallah Tagourramt el Kbaich
Lame Taljo

Producció

logo-tnc        logo_coincidencies-facebook

Amb la col·laboració de

logo_llull_mig_b

 

Vins cortesia de
DO Catalunya

 

Mitjà col·laborador
Catalunya Ràdio

 

Agraïments
Isa Mordía, Chrissie Gefahr Brunton, Victor Rodrigo, Mònica Samit, Ester Nadal, Maria Fernández, Manu Croisser, Anna Pastor, Lumi, Viatges Kuoni i Fabra i Coats, Fàbrica de Creació

Streaming de Kalimat al TNC (20/12/2016)