Title Image

2 i 3 d’octubre
Adela – Women’s white long-sleeve sport shirts
Daniel Veronese

Teatre

2 i 3 d’octubre

Pavelló Mies van der Rohe

De quina manera ens sobreposem a les adversitats? Què vol dir sobreviure? Quines estratègies ens ajuden a tirar endavant? S’ho pregunta un monòleg sobre les dones i la violència de gènere.

Veritat o invenció? Una feminitat invisibilitzada i sotmesa a la violència de gènere protagonitza un muntatge nascut de l’univers teatral del dramaturg argentí Daniel Veronese. El monòleg, que ens presenta una dona acusada de cometre un crim, explora els límits entre la realitat i la ficció en un espai on l’artifici teatral és portat a la seva mínima expressió i el treball actoral assumeix la responsabilitat de la construcció escènica.

Aquesta proposta s’emmarca dins del cicle d’espectacles Escenes singulars que, a la manera de les experiències escèniques que es viuen a Buenos Aires i a altres ciutats de l’Amèrica Llatina, porta les creacions escèniques a espais no teatrals i poc habituals, mentre traça una ruta cultural pel el barri barceloní del Poble-sec. Uns espectacles pensats específicament per a l’ocasió i per a l’espai on tindran lloc, que estableixen un maridatge únic entre el què i el com.

Fitxa artística

Autoria

Daniel Veronese

Director

Jorge Sánchez

Ajudant de direcció

Joan Sureda

Interpretació

Mireia Gubianas

Assessorament de vestuari

Nídia Tusal

Producció executiva

La Cantera Exploraciones Teatrales

Horaris i rutes

18.30 h – ruta rosa (dansa i teatre)

21.10 h – ruta verda (teatre i consciència)