Title Image

26 de setembre
Nit del Piromusical: Amanda Álvaro

Música + Piromusical de la Mercè

Dilluns 26 de setembre, 21:00h

Barri de La Barceloneta

Hi ha coses que es fan esperar. El camí d’Amanda Álvaro –compositora, cantant i guitarrista de Barcelona– s’ha anat coent a foc lent. Ha passat el temps des dels seus inicis component en anglès fins trobar la seva pròpia veu en castellà, però ara ha arribat el moment de Cero (Pértiga Music, 2021), un EP que podríem anomenar de debut i que és un inici i un final alhora, un camí que acaba per començar-ne un altre. L’eterna transformació d’una artista inconformista.

 

Amb clares referències al pop en espanyol més indie com Zahara, Anni B Sweet, Rufus T. Firefly, Vetusta Morla o Carmen Boza, Cero es compon de quatre cançons que et trenquen per dins i que són fruit de les seves vivències més personals on l’Amanda s’abandona a la emoció i al sentiment que vol transmetre en cadascun dels seus temes.

 

Potència i expressivitat a flor de pell, madurada a l’escenari: l’Amanda porta més de 40 concerts i ha passat per festivals com el Bioritme o el Fred Festival abans de pujar als Terrats. Intensitat i sentiment, així és Amanda Álvaro. S’ha pres el seu temps per arribar, però ha arribat al moment perfecte.

Fitxa artística:

Veu

Amanda Álvaro

Banda