Title Image

2 de juny
Bailar en Hombre

Dansa / Flamenc
2 de juny, 20.30 h
Barri de La Pau

Bailar en hombre constitueix la cúspide d’un projecte d’investigació que es va allargar més de dos anys a la Universitat París VIII, al voltant de qüestions com ara la construcció de la masculinitat en el ball flamenc, la relació entre home-dona i els seus rols respectius, i la profunda connexió que, pensem, existeix entre gènere i sexualitat.

Tot això és traslladat dalt de l’escenari, amb una coreografia elegant i contundent, gràcies al talent descomunal de Paca Rodríguez i Fernando López. I ho farem en un terrat amb vistes a tota Barcelona, atalaia des de la qual podrem deixar-nos seduir per la proposta d’una ciutat que es va redefinint des de diverses perspectives, de la mateixa manera que Bailar en Hombre ens ofereix un altre punt de vista en un dels debats més vigents del nostre temps.

Fitxa artística

Direcció, dramatúrgia i coreografia
Fernando López

Disseny de vestuari
GUCDE

Veu en off
Emma Sánchez Montañez i Fernando López

Ballarins
Paca Rodríguez i Fernando López

Una hora abans, a les 19.30 h, Fernando López farà la presentació del seu llibre De puertas para adentro. Disidencia sexual y disconformidad de género en la tradición flamenca en un acte gratuït i obert per a tothom en el mateix terrat on posteriorment tindrà lloc Bailar en hombre.

Compra la teva entrada