Title Image

6 i 7 de maig
Balla amb mi

Teatre Musical
6 i 7 de maig, 19.30 h
Barri de Gràcia

Un viatge per la història del musical de Broadway

 

Una veu portentosa i un pianista excepcional en un Terrat que ens fa especial il·lusió, perquè serà el primer cop que el festival programi un espectacle de Teatre Musical. Toni Viñals és un actor tot terreny a qui hem vist recentment als espectacles de la companyia Dei Furbi, a 4Carmen (Festival Òpera de Butxaca) i al musical Mar i Cel. Ara puja amb nosaltres als Terrats amb Balla amb mi, un dels èxits de la programació del Maldà la temporada passada, que va exhaurir localitats i va deixar nombrosos espectadors al carrer. I ho fa acompanyat pel talentós pianista Marc Garcia-Rami, sota la intel·ligent direcció de Xavi Casan.

 

Balla amb mi és un concert teatral construït a partir de 17 cançons, un actor i un músic. El repertori inclou alguns dels noms fonamentals del teatre musical nord-americà, d’Irving Berlin a Jason Robert Brown, passant per Richard Rodgers, Stephen Sondheim o Jonathan Larson, amb l’estrena en català de 1o peces traduïdes i adaptades per Jordi Galceran, David Pintó, Cèsar Aparício i Toni Viñals. Al llarg de 50 minuts serem testimonis de l’evolució del musical de Broadway, des dels seus inicis fins a l’actualitat, i als Terrats en Cultura podrem viure una funció ben especial d’aquest espectacle, adaptada per a l’ocasió. Voleu saber com sonen els musicals de Broadway des de les altures?

Fitxa artística

 

Actor
Toni Viñals

 

Pianista
Marc Garcia-Rami

 

Selecció musical, dramatúrgia i direcció escènica
Xavi Casan

 

Arranjaments i direcció musical
Marc Garcia-Remi

 

Moviment
Cristina Martí

 

Agraïments
Jordi Galceran, David Pintó, Cèsar Aparício, Escola Memory, Daniel Anglès, Joan Vàzquez, Òscar Martínez, Bealia Guerra, Joan Lluís Bozzo, Roser Batalla, Roger Peña, Cristina Martí, Jorge Mur i Josep Anton Garcia-Rami

Compra la teva entrada