Title Image

CANCEL·LAT
Brindis, de Juli Disla i Jaume Pérez

ESPECTACLE CANCEL·LAT PER MOTIUS ALIENS A COINCIDÈNCIES.

 

Teatre

Dissabte 18 de setembre, 19.30 h

Barri del Guinardó

Amb Brindis, us proposem una experiència immersiva ben especial de la mà de la companyia valenciana liderada per Jaume Pérez i Juli Disla. Prepareu-vos per viure el teatre des de dins. Per entrar dins del cor de l’espectacle i sentir-ne els batecs en sintonia. 

 

Açò serveix per a transgredir les normes. Està pensat per a això. Per a fer el que et done la gana sense pensar si està bé o malament. Ací es pot. Aquest és el lloc ideal per a això. És més, ha de ser així perquè si no, no té sentit res del que passe ací.

 

Quan se’ns oblida això estem oblidant a què hem vingut. Si hem de mesurar-nos i guardar certes formes per no se sap molt bé quina raó, açò serà una merda. No funcionarà. Ens avorrirem. I me’n voldré anar. Deixa’t portar, no et censures i actua amb total normalitat. No penses si et jutjaran. No estem ací per a això. Estem ací per a regalar-nos. I, si pot ser, per a rebre regals en forma del que cadascun crega convenient. Ací tot suma. Si et pega el subidón el millor que pots fer és gaudir-ho.

 

Potser et provoca una pèrdua de control. Això també es pot. Tot el que et vinga bé, es pot.

Fitxa artística

Text

Jaume Pérez i Juli Disla

Direcció

Jaume Pérez

Intèrprets

Toni Agustí, Juli Disla, Paula Miralles, Mireia Pérez

Ajudant de direcció

Santiago Ribelles

Producció executiva

Pilar Garrigues

Fotografia

Jordi Pla

Direcció tècnica

Yapadú

Distribució

a+, Soluciones Culturales

Dramatúrgia

Pérez & Disla

Direcció, espai i grafisme

Jaume Pérez Roldán