Title Image

12 de juny
Cesk Freixas al terrat

Música
12 de juny, 20.30 h
Castell de la Suda

Cesk Freixas és un dels artistes més actius i influents del panorama musical català. Prolífic com pocs des dels 20 anys, ha editat sis treballs discogràfics, ha publicat dos llibres i ha dut a terme més de 1.500 actuacions. Amb un missatge carregat d’un fort component social, el cantautor del Penedès reivindica un món més just (en un moment on els abusos són, com tots sabem, constants i omnipresents en tots els nivells), sense deixar de banda la lluita per la dignitat, així com els cants optimistes a la vida a través de la cultura i de l’amor, tot fent servir la música com a element vertebrador.

 

Aquest juny, els Terrats en Cultura estrenem temporada a Lleida amb la millor companyia! Cesk Freixas ens presentarà el seu nou treball, anomenat Festa Major, una proposta conceptual on les cançons celebren la vida a través del símbols populars que ens uneixen com a comunitat. Temes com “Aigua”, “Cercavila” i “Pregó” catapulten el prolífic artista a un gir optimista i vitalista en la seva trajectòria musical, sense abandonar el seu discurs ni l’estètica de la cançó protesta.

 

Amb Cesk Freixas, pujarem al terrat més privilegiat de les terres de Ponent: el terrat del castell de la Suda, al turó de la Seu Vella. Des del punt més alt de la ciutat viurem un vespre inoblidable, amb posta de sol inclosa, al ritme d’unes melodies que porten aire de Festa Major. No trobem millor manera d’engegar els quatre espectacles que configuren la primera temporada dels Terrats en Cultura a Lleida!

Fitxa artística

 

Veu i guitarra
Cesk Freixas

 

Guitarra i cors
Víctor Nin