Title Image

17 de juny
C.O.S, Cia. Vero Cendoya

Dansa

Divendres 17 de juny, 20:30h

Barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

C.O.S. posa el focus en els refugiats atrapats a Grècia. Una reflexió, mitjançant el llenguatge escènic i del moviment, sobre el fet de no ser amos del nostre propi destí. Sovint, davant desgràcies com ara guerres o crisis de refugiats, fem servir el clixé per dir que no hi ha paraules que puguin explicar tot el que està passant.

 

Doncs bé, aquest espectacle ens planteja que, a manca de paraules, potser podem expressar aquests sentiments amb el cos.

 

El projecte C.O.S. es centra en la recerca d’un llenguatge escènic en que hi interactuï la realitat i la ficció d’una situació, malauradament, per tots coneguda. La coreògrafa Verònica Cendoya, un dels noms més representatius de la dansa del país, ha viscut l’experiència dels refugiats molt a prop mitjançant un treball de voluntariat en els camps Softext, Nea Kavala, Vasilika, Hotel Hara i Oreokastro de Tessalònica, al juny de 2016, com a part de l’Associació de voluntaris independents. I porta les seves reflexions als Terrats 2022, amb tota la màgia que comporta fer dansa a les altures de Barcelona.

Fitxa artística

Creació

Verònica Cendoya

Creació musical

Adele Madau

Interpretació

Verònica Cendoya, Linn Johansson, Hansel Nezza

Interpretació musical en directe

Adele Madau

Assessorament de dramatúrgia

Cristina Martin i Princesa Inca

Escenografia i il·luminació

Sylvia Kuchinow

Vestuari

Laura Garcia

Producció

Lídia Serrat

Administració

Joan Fabregat

Management

Biel Martínez

Una producció de Cia. Vero Cendoya i Festival Sismògraf d’Olot