Title Image

27 de juliol
Daniel Lumbreras als Terrats

Música i tast de vins
27 de juliol, 20.30 h
Barri de Gràcia

Ens fa molta il·lusió portar dalt dels Terrats un dels artistes catalans que han emergit amb més impuls aquest any. Daniel Lumbreras va irrompre en el panorama musical estatal amb La vila, un àlbum que ha estat designat com millor disc català de l’any segons la prestigiosa revista MondoSonoro.

La música de Daniel Lumbreras és difícil de classificar, té tints de música africana, celta, brasilera o fins i tot dels cants sufís o de la música raï. Però la base no deixa de ser un pop folk de caire occidental, ric en matisos i molt líric. Amb la particularitat afegida de que canta improvisant fonemes. Prenent-se la veu com un instrument més i centrant tota l’expressivitat en la musicalitat del so. Aquí radica la universalitat de la seva proposta i la vocació per traspassar fronteres. No canta en cap idioma, però tothom el pot entendre.

A més, aquest any hem escollit el concert de Daniel Lumbreras per oferir el nostre tradicional tast de vins, cortesia de D.O. Catalunya. Tindrem, així doncs, els millors vins catalans mentre escoltem les cançons que integren el millor disc català de l’any: una ocasió única per pujar als Terrats!

Fitxa artística

Veu i guitarra
Daniel Lumbreras

Compra la teva entrada