Title Image

22 d’abril
Diëresis, Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach

Música

Divendres 22 d’abril, 19:30h

Biblioteca de Bellvitge

Diëresis és el signe que serveix per a donar veu a la vocal muda en gairebé tots els idiomes del món. Un revulsiu que desperta, que crida, que destapa forces tòniques i que activa el cos cap a una versió més connectada de nosaltres mateixes. Dos punts minúsculs que tenen el poder de canviar el so de la lletra, i amb ella, el món.

 

Diëresis és el nou disc d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach, conegudes popularment com les Isabeles. Una reflexió musical coral sobre l’expressió, que aborda el recorregut que fem cap a mostrar-nos cada vegada més a prop de la nostra essència.

 

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach construeixen un repertori íntim a partir de l’experiència pròpia i les propostes poètiques d’alguns dels autors més destacats de l’escena actual com Mireia Calafell, Héctor Arnau, Laura Tomás o Dorothée Volut, que es van prestar a escriure un text inèdit per al grup. Diëresis és, també, un homenatge a un dels grans alliberadors de la paraula, Paco Ibáñez.

 

A través de la veu i la dansa d’Isabel Vinardell i dels sons de la guitarra i els cors d’Isabelle Laudenbach, entrarem en un món enigmàtic i íntim, fet de paraules i alliberaments, que ens arribarà tant al cos com a l’ànima. I ho farem en un espai ideal, que representa la lletra però també l’oxigen, la llibertat: el terrat de la Biblioteca de Bellvitge.

Fitxa artística:

Veu, dansa i palmes

Isabel Vinardell

Guitarra i cors

Isabelle Laudenbach