Title Image

1 i 2 de juliol
Estiu
Helena Tornero

Teatre
1 i 2 de juliol, 20.30 h

Barri de Les Tres Torres

No trobem millor manera de celebrar l’inici de l’estiu als Terrats en Cultura que portant dalt d’un terrat Estiu, la nova obra d’Helena Tornero, feta expressament per a la jove companyia La Fil·loxera. Estiu, a més, és una obra que passa dalt d’un terrat, de manera que els espectadors se sentiran plenament immersos en aquesta història emocionant i captivadora.

 

Tres germanes es troben al terrat de la casa on es van criar. En aquell espai hi plana un secret que dues d’elles desconeixen. Al llarg d’un capvespre de revelacions i de misteris familiars per resoldre, passaran coses que modificaran per sempre més el trajecte de les seves vides. Un espectacle que neix de la recerca de la pròpia identitat, de no tenir por d’obrir calaixos, de les ganes d’explorar interrogants del passat per entendre les conseqüències del present. Entre les vies del tren i el trencar de les onades, si hi parem atenció, podrem sentir els secrets més ben guardats. La pregunta és: ens atrevirem a escoltar-los?

 

Helena Tornero (autora de la memorable No parlis amb estranys que es va estrenar fa unes temporades al Teatre Nacional de Catalunya, i també del Kabaret Protokoll que vam poder veure fa dos anys als Terrats en Cultura) ha bastit, com sempre, un text incisiu, punyent, capaç de colpir l’espectador amb històries carregades de veritat. Dalt del terrat viurem, així doncs, aquesta experiència transformadora que ens proposa Estiu.

Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia
Helena Tornero

Actrius
Iona Balcells
Lorena Hernández
Marina Collado

Tècnica de llum i de so
Adriana Maso

Compra la teva entrada