Title Image

16 de setembre
Faune

Dansa

Dijous 16 de setembre, 19.30 h

Barri del Guinardó

 

Post-funció: col·loqui en col·laboració amb TRESC

El ballari i coreògraf Pol Jiménez va portar Agénero als Terrats l’any 2018, sota la direcció de Juan Carlos Lérida. Aquella peça en procés que va fascinar el públic va acabar derivant en La Oscilante, un treball justament premiat als Premis Butaca 2019 i als Premis de la Crítica 2018. És per això que ens agrada molt tornar a comptar amb el talent del jove ballarí i coreògraf de cara als Terrats 2021.

En aquesta ocasió presentarem el seu working progress: Faune . Un solo a càrrec de Pol Jiménez i sota la direcció de Bruno Ramri on s’aborda la figura mítica del faune i tot el seu imaginari que l’envolta sota una perspectiva contemporània. Faune es un soliloqui de creació , que parteix de la investigació del cos faune. Es contemplen 4 fases que aniràn teixint xarxes en una extensió del llenguatge de la dansa espanyola: Faunal mitològica-flamenca, Faunal nijinskiana-estilitzada, Faunal picassiana-folclòrica i Faunal interespècie-bolera.

 

CASTELLANO:

En esta ocasión presentaremos el working progress: Faune. El bailarín y coreógrafo Pol Jiménez llevó Agénero en los Terrats en Cultura en 2018, bajo la dirección de Juan Carlos Lérida. Aquella pieza en proceso que fascinó el público acabó derivando en La Oscilante, un trabajo justamente premiado en los Premios Butaca 2019 y en los Premios de la Crítica 2018. En esta ocasión presentaremos el work in progress de Faune, bajo la dirección de Bruno Ramri donde se atiende al cuerpo fáunico y el imaginario que se desprende bajo una perspectiva contemporánea. Faune es un soliloquio de creación que parte de la búsqueda y experimentación de concretos principios que fundamentan al campo de la danza española y que se estrenará en su versión final en la próxima edición de la Fira Mediterránea 2021.

 

Postfunció: col·loqui en col·laboració amb TRESC

Mila Rodríguez

Fitxa artística

Direcció

Bruno Ramri

Coreografia

Bruno Ramri i Pol Jiménez

Idea original i intèrpret

Pol Jiménez

Música collage

Jaume Clotet

Disseny i confecció de vestuari i escenografia 

Maria Ponent

Disseny i tècnic de llums

Lucas Tornero

Fotografia 

Andrea Campillo

Producció

Fira Mediterrània de Manresa i Pol Jiménez

Residències

Fira Mediterrània de Manresa, La Tacones i Centre Cívic Barceloneta