Title Image

30 de juny
La Glorias Cabareteras

Cabaret
30 de juny, 20.30 h
L’horta de Lleida

“El chou de Las Glorias”

 

Cal deixar constància per començar: Las Glorias Cabareteras no han estat programades al Teatre Nacional de Catalunya perquè elles no han volgut. Las Glorias són dues vedettes “venidas a menos” (si és que alguna vegada van anar a més) que es dediquen a explicar-nos les seves inquietuds sobre la vida mateixa… o, per dir-ho d’una manera menys fina, a despotricar contra tot i tothom mentre ho intercalen amb números musicals perquè elles, pobretes, es pensen que canten i ballen.

 

Considerades com a una de les propostes underground més interessants i irreverents de les arts escèniques catalanes, Las Glorias fugen del mainstream per apropar-nos el seu humor més decadent i esmolat, que combina el cabaret més clàssic amb un innegable aire trash. Nosaltres ja fa un temps que les seguim i que ens hem fet un fart de riure amb elles. Darrerament, les hem pogut veure presentant els premis Butaca 2018 i arrasant als Premis de la Crítica 2019, i pensem, fermament, que tant de talent ha de sortir fora de Barcelona.

 

Aquest juny planten les seves sabates de taló i les seves perruques de baixa estofa en un escenari pensat per a l’ocasió. Perdudes als afores de Lleida, Las Glorias han acceptat el repte de transformar un espai secret de l’horta de Ponent en un cabaret rural.

Fitxa artística

 

Las Glorias Cabareteras

Marta Bernal (“La Capitana”)

Gloria Martínez (“La Martínez”)