Title Image

20 de juliol
Horitzons:
Galopim i Pau Alabajos en concert

Música
20 de juliol, 20.30 h
Barri de les Corts

Dues llengües diferents, el portuguès i el català, s’uneixen per parlar-nos en un mateix llenguatge, el més universal de tots: la música.

 

João Tiago Neto és una peça clau en l’escena musical emergent de la regió portuguesa de l’Algarve. L’any 2017 decideix crear el seu projecte més personal, Galopim, on reivindica el portuguès en totes les seves creacions. Galopim ens trasllada a històries ja viscudes, passant per escenes quotidianes i sense oblidar la importància de l’amor en tot allò que es fa amb un estil musical fresc i divers, com la vida dels pobles de la costa sud de Portugal, que passa del pop electrònic al low-fi més experimental.

 

El cantautor valencià Pau Alabajos és un dels màxims exponents de la cançó en català. Hereu dels compositors més privilegiats, la seva música transmet emocions, pensaments i un interès pel que passa al nostre voltant. El seu repertori va des de les balades més intimistes fins a la denúncia de la corrupció urbanística o els escàndols polítics i humans a València, a Catalunya i a la resta del món. Gràcies a aquest compromís, i gràcies a la seva música delicada i de qualitat, Pau Alabajos s’ha guanyat un lloc dins el panorama musical estatal.

 

Tots dos, Galopim i Alabajos, han treballat una proposta de producció conjunta, sota el nom d’Horitzons. Horitzons marítims o oceànics, horitzons que trenquen les geografies i que apropen l’Algarve i els Països Catalans, per fer-nos gaudir d’un espectacle íntim i únic que compartirem als Terrats en Cultura de Barcelona (20 de juliol) i al festival Açoteia de Faro (el 21 de juny). Amb la vista posada de nord a sud i de sud a nord els nostres horitzons quedaran, aquesta vegada, una mica més difuminats.

Fitxa artística:

 

Veu i sintetitzadors

Galopim

Veu i guitarra

Pau Alabajos

 

Coproducció Coincidències (Terrats en Cultura) i Ajuntament de Faro (Açoteia – Faro Rooftop Festival)

Compra la teva entrada