Title Image

2 i 3 d’octubre
I am (T)here
Aurora Bauzà i Pere Jou

Escena híbrida

2 i 3 d’octubre

Museu d’Arqueologia de Catalunya

De quina manera els cossos i les veus ens parlen de la presència? Hi ha, en algunes veus el possible ressò d’una absència? 

Aurora Bauzà i Pere Jou, compositors dins les arts escèniques i artistes residents del Graner Centre de Creació durant el 2020, signen I AM (T)HERE, un treball escènic i musical que investiga la relació entre el cos i la veu, amb la voluntat d’allunyar-se de la tradició musical clàssica que imposa servitud del cos vers la veu. S’exploren noves formes d’interacció entre ambdós, construint un llenguatge escènic que no només investiga l’àmbit formal sinó que també conjura nous horitzons semàntics. Amb la idea de “la identat com a procés” de fons, la peça encarna un cos atrapat entre dues dinàmiques que evolucionen en direccions oposades. La veu i el moviment viatgen en sentit contrari creant un cos en tensió, un subjecte en conflicte amb la seva identitat.

Aquesta proposta s’emmarca dins del cicle d’espectacles Escenes singulars que, a la manera de les experiències escèniques que es viuen a Buenos Aires i a altres ciutats de l’Amèrica Llatina, porta les creacions escèniques a espais no teatrals i poc habituals, mentre traça una ruta cultural pel el barri barceloní del Poble-sec. Uns espectacles pensats específicament per a l’ocasió i per a l’espai on tindran lloc, que estableixen un maridatge únic entre el què i el com.

Fitxa artística

Creació i direcció

Aurora Bauzà i Pere Jou

Interpretació

Aurora Bauzà i Pere Jou

Ull extern

Alessandro Sciarroni.

Amb el suport i la col·laboració de: Graner Centre de Creació (Barcelona), Can Gassol (Mataró), Festival GREC 2020, Vila Nappi – In Teatro (Itàlia), Festival OFF Liceu 2019, La Lleialtat Santsenca.

Horaris i rutes

20.30 h – ruta taronja (arts escèniques al museu)

22.00 h – ruta vermella (performance)

I AM THERE (TRAILER)