Title Image

2 i 3 d’octubre
Kites, Kids and Monkeys
Iván Morales

Teatre

2 i 3 d’octubre

CaixaForum

Què implica visitar un altre país, una altra cultura? De quina manera nosaltres canviem el lloc visitat, i de quina manera el lloc ens canvia a nosaltres? Una proposta amb una estructura singular on el públic es fusiona amb el protagonista.

Un home jove arriba a una ciutat sagrada de l’Índia amb la intenció de posar fi a la seva vida. Durant el viatge, l’assetgen els seus records, però també la pressió una societat que no és la seva. Com és viure alienat? Ho podran descobrir uns espectadors i espectadores que s’identificaran plenament amb el protagonista i que es trobaran amb una estructura singular: podran veure les escenes del muntatge en l’ordre que desitgin, i assistir finalment a una gran escena final conjunta.

Aquesta proposta s’emmarca dins del cicle d’espectacles Escenes singulars que, a la manera de les experiències escèniques que es viuen a Buenos Aires i a altres ciutats de l’Amèrica Llatina, porta les creacions escèniques a espais no teatrals i poc habituals, mentre traça una ruta cultural pel el barri barceloní del Poble-sec. Uns espectacles pensats específicament per a l’ocasió i per a l’espai on tindran lloc, que estableixen un maridatge únic entre el què i el com.

Fitxa artística

Text i director

Iván Morales

Interpretació

David Menéndez, Lydia Zimmerman, Sonu Sharma, Emma Clarke

Ajudanta de direcció i disseny d’espai

Anna Cornudella

Producció:

Júlia Simó – Los Montoya

Horaris i rutes

18.30 h – ruta groga (teatre)

19.30 h – ruta blava (arts vives)