Title Image

6 de novembre
Kites, Kids and Monkeys
Ivan Morales

Teatre
6 de novembre, 12 h
Barri del Raval

Aquest any, clourem la temporada 2016 amb un dels espectacles més fascinants i més difícils d’explicar de tots els que hem fet. Ivan Morales és el creador de dues de les peces teatrals més arriscades i exitoses dels darrers anys: Wasted (que s’ha representat en espais com discoteques o bars abandonats), Cleopatra, Jo mai i, especialment, Sé de un lugar, que ha visitat escenaris alternatius i tradicionals, exhaurint localitats a cada ocasió, des de la seva estrena, l’any 2011. Als Terrats, Morales presentarà un text nou, Kites, Kids and Monkeys, un espectacle bilingüe, atrevit i molt, molt especial.

 

La sinopsi és ben senzilla: un home jove arriba a una ciutat sagrada de l’Índia disposat a acabar amb la seva vida. Assetjat pels seus records, i també per una societat que no és la seva, l’espectador acabarà fusionant-se amb el nostre protagonista i podrà viure, de primera mà, una experiència d’alienació i de com la vida, de vegades, ens supera. Ara bé, Kites, Kids and Monkeys s’ha de pensar com un espectacle que va molt més enllà de l’argument del text: un seguit d’escenes independents que els espectadors podran veure en l’ordre que desitgin, i una gran escena final conjunta que s’anirà repetint. Primeres espases del teatre i el cinema convivint amb actors amateurs, i un espectacle ple de sorpreses que ocuparà molt més que un terrat i que abastarà tot un edifici.

 

No creiem exagerat afirmar que Kites, Kids and Monkeys és un d’aquells espectacles que justifiquen el que fem als Terrats en Cultura. Només un grup reduït d’espectadors el podrà veure, i un cop hagi passat, no es podrà recuperar. Una experiència única i extraordinària que es perfila com un dels esdeveniments teatrals de la temporada.

Fitxa artística

 

Autor i director
Ivan Morales

 

Repartiment
David Menéndez
Mireia Oriol
Arun Sharma Tomas
Sonu Sharma
Ilesh Sharma Tomas
Lydia Zimmermann

 

Escenògraf
Sergi Corbera

 

Ajudanta de direcció
Carla Linares

Compra la teva entrada