Title Image

15 de setembre
Litus

Música

Dijous 15 de setembre, 19:30h

Biblioteca de Bellvitge

Compositor, cantant, guitarrista, pianista i actor, Carlos Ruiz Bosch, més conegut com Litus, torna al seu hàbitat natural —el dels espectacles en directe— per presentar el seu nou àlbum: Chadanaca o el gozo aterrador de bailar al borde del tejado.

 

Reconegut per la seva llarga trajectòria sobre els escenaris i, recentment, pel seu pas pel programa Late Motiv d’Andreu Buenafuente, aquest polifacètic artista sorprèn i emociona a parts iguals amb les seves lletres properes, les seves delicades instrumentacions i el seu savoir faire barrejant magistralment gèneres com el soul, el pop o el rock.

 

No serà el primer cop que pugi a les altures per compartir la seva música: Litus és un artista còmplice amb els Terrats en Cultura, i en el nostre festival ja hi hem pogut sentir alguns dels seus temes més coneguts, com ara l’emocionant “Temps de canvis” o la festiva “Energía”. En aquesta ocasió, l’artista català ens presentarà les seves noves cançons, i tornarem a reviure les melodies que han marcat més d’una generació.

Fitxa artística:

Carlos Ruiz Bosch “Litus”