Title Image

27 d’abril
Microdansa als terrats

Dansa
27 d’abril, 20.00 h
Centre Cultural La Bòbila

L’espectacle de dansa d’aquestes festes de la primavera 2019 que oferirem en el terrat de la Bòbila està pensat en un format múltiple i minimalista. Cultura càlida, propera i de qualitat. Microdansa als Terrats són tres coreografies, de tres estils diferents, que volen oferir una síntesi, a les altures de L’Hospitalet, dels camins diversos que ha emprès la dansa contemporània.

 

Programa

Blanc Salvatge – Anna Fontanet

Blanc Salvatge és una recerca sobre l’escolta i allò que ens evoca, físicament i/o emocional. Des del buit i la memòria. Interpretar l’espai a través de camps sonors i transformar-lo. Alimentar el moviment jugant amb la percepció del temps, obrir espais de reflexió sonora. És una transformació des de l’abstracte al figuratiu del so a través del cos, el cos com a paisatge.

 

Dis-connect – Diego Sinniger

Dis-connect és un projecte que sorgeix arrel de Saba, de Lali Ayguadé. En aquest solo s’introdueix una part de la peça Saba, on s’explica més profundament la trajectòria i el viatge emocional del personatge. Aquest individu està perdut, i és fràgil. Ha perdut la noció de temps i també la del seu cos, ja no sap qui controla qui: si la ment controla el cos o si el cos controla la ment.

 

Cospress – Cia. Kimani

Cospress és un espectacle de teatre físic, d’objectes i sense paraules. Amb to poètic, irònic i surrealista, l’obra parla de l’obsessió pel culte al cos i les conseqüències que això pot ocasionar. Mostra dues dones víctimes de la seva pròpia lluita per aconseguir l’encaix en el model perfecte. Mesures marcades per uns altres que han fet creure que una cara sense arrugues val més que una rialla, arribaran a la no acceptació i a la bogeria.

Fitxa artística

 

Blanc Salvatge

Autoria, direcció coreogràfica, interpretació i composició sonora: Anna Fontanet

Autoria i direcció musical: Anna Fontanet i Guillem Codern

Suport tècnic: Raimon Homs

Amb el suport a la creació de Nunart (Barcelona), Centre Associació Cultural Casa Orlandai (Barcelona), Sala Baratza (Vitòria-Gasteiz) i Espacio en Blanco (Madrid).

 

Dis-connect

Creació: Diego Sinniger, Lali Ayguadé

Interpretació: Diego Sinniger

Promotor Cultural: Bernabé Rubio – Rotativa Performing Arts

 

Cospress

Creació: Iolanda Llansó, Cristina Aguirre i Helena Canas

Interpretació: Cristina Aguirre i Helena Canas

Direcció artística: Iolanda Llansó

Promotor Cultural: Bernabé Rubio – Rotativa Performing Arts

Entrada lliure

 

Cal fer reserva prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat (aforament limitat)