Title Image

11 de maig
Conseqüències (Moveo)
+ No come pan (M. Hervás)

Dansa i moviment
11 de maig, 20.00 h
Barri de Les Corts

La prestigiosa companyia de teatre i moviment Moveo puja als Terrats amb un programa doble on mostraran una de les peces del seu repertori juntament amb un solo d’una de les ballarines de la mateixa companyia.

 

“Conseqüències”, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim. Un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard, i sobre les conseqüències que en resulten.

 

“No come pan”, per la seva banda, és un solo en procés de creació que interroga directament les emocions dels espectadors. És possible expressar amb el cos tot allò que no es pot dir amb paraules? El moviment pot anar més enllà del llenguatge per mostrar la fisicalitat de les emocions? Totes dues peces ens oferiran una panoràmica excepcional de la trajectòria d’aquesta puixant companyia, en un espectacle que farà les delícies dels amants de la dansa, i també de tots aquells que es vulguin deixar sorprendre dalt d’un terrat.

Fitxa artística

CONSEQÜÈNCIES

Direcció
Stéphane Lévy

Intèrprets
Marta Hervás, Xavier Palomino/Neilor Moreno, Núria Planes/Agnès Jabbour, Pino Steiner i Adrià Viñas

Vestuari
Joana Martí

Producció executiva
Sophie Kasser i Estel·la Muñiz

Distribució
Fani Benages

Producció
Cia Moveo

Amb el suport de Fira Tàrrega i del Festival Internacional de Teatro de Rua
Imaginarius (Portugal) en el seu programa de “Suport a la Creació”, del Departament
de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del Centre Cívic Barceloneta.

NO COME PAN (Treball en procés)

Creació i interpretació
Marta Hervás

Compra la teva entrada