Title Image

20 de setembre
Névoa + Vicenç Solsona
Consciència de classe

Música
20 de setembre, 19.30 h
Biblioteca de Bellvitge

Aquesta tardor, el duo de Névoa i Vicenç Solsona tornarà a emocionar el públic dels Terrats en Cultura a ritme de fado i jazz. Tenim a la vista una altra nit inoblidable a mans d’aquesta artista.

Névoa va començar a cantar fado l’any 2000 i fins al moment ha publicat set CDs i un DVD amb un concert en directe interpretant el melancòlic gènere musical portuguès. Val a dir que cadascun d’aquests discs constitueix un univers en sí mateix, en el qual Névoa barreja el fado amb altres gèneres musicals, com la música clàssica, el pop o el jazz. Temes que canta en portugués, castellà o català, la seva llengua materna. El projecte comú amb el guitarrista Vicenç Solsona data del 2010 i ja ha donat vespres memorables, també dins dels Terrats en Cultura.

Consciència de classe és el segon treball sorgit d’aquesta col·laboració. Onze cançons de gèneres diversos triades per parlar, essencialment, de fraternitat. La consciència de classe o, formulat d’una altra manera, la fraternitat, és una forma de detectar el que ens uneix com a humans, i fer-ho créixer: veure i reconèixer l’altre per teixir alguna cosa que ens reconnecti.

Fitxa artística

 

Veu

Núria Piferrer

 

Guitarra

Vicenç Solsona

Entrada lliure

 

Cal fer reserva prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat (aforament limitat)