Title Image

3 de juliol
Terrats de la Mediterrània: Névoa

Música
3 de juliol, 20.30 h
Barri de La Pau

Pack Terrats de la Mediterrània (2 concerts 25€)

L’any passat, el duo de Névoa i Vicenç Solsona van emocionar, a ritme de fado i de jazz, el públic dels Terrats en Cultura en dues nits inoblidables. Més de cent persones es van quedar fora, de manera que hem decidit de repetir la màgia, però amb un repertori totalment diferent, perquè qui vulgui reviure una de les nits memorables als Terrats pugui fer-ho, amb noves cançons, i en un terrat nou.

 

Névoa va començar a cantar fado l’any 2000 i fins al moment ha publicat set CDs i un DVD amb un concert en directe interpretant el gènere musical portuguès. Cada un d’aquests discs és un univers en ell mateix, en el que ella barreja el fado amb altres gèneres musicals tals com la música clàssica, el pop o el jazz o en els que canta en castellà o català, la seva llengua materna.

El concert d’aquest any encaixa plenament en el cicle dels Terrats de la Mediterrània, perquè en el seu nou projecte, Névoa fusiona el fado i la cançó portuguesa amb el seu bagatge cultural i musical català. CANÇÕNS, el seu nou repertori, és fruit del mestissatge entre la tradició lusitana i catalana. I tot plegat, amb el mar Mediterrani com a teló de fons.

Fitxa artística

 

Veu

Névoa

 

Guitarra

Vicenç Solsona

Compra la teva entada