Title Image

9 i 10 de setembre
Pájaro Sunrise en concert

Música
9 i 10 de setembre, 20 h
(noves dates!)
Barri de Les Corts

En els primers teasers que Coincidències va realitzar per promocionar els Terrats en Cultura, la banda sonora era Good to see you, de Pájaro Sunrise. Qui ens havia de dir que dos anys després podrem gaudir d’aquest mateix tema, i altres cançons seves, en directe!

Pájaro Sunrise vola i puja als Terrats amb nosaltres. Yuri Méndez, ánima del grup,  ens proposa un format íntim, en duet, pels Terrats en Cultura, tornant a l’essència del projecte dels seus inicis. Coincidint amb la sortida de dos nous treballs, Oh My (de cançons “perdudes”, que es publica a finals de maig) i The Collapse (amb nous temes, que es publicarà a finals d’estiu), el grup torna a Barcelona i el rebem als Terrats en forma de duet, amb violí i guitarra, en dues nits íntimes i excepcionals.

La proposta musical de Pájaro Sunrise oscil·la entre el pop, el folk i la música electrònica cantada en anglès. Molt probablement, us sonin moltes de les seves cançons, ja que les composicions de Yuri Méndez han format part de bandes sonores de pel·lícules, sèries de televisió i d’anuncis. Un concert d’aquells que conviden a volar alt, mentre acabem de cloure l’estiu!

Fitxa artística

 

Veu i guitarra

Yuri Méndez

ENTRADES EXHAURIDES!