Title Image

19 i 20 de maig
PARNÉ, Glòria Ribera

Cuplet

Dijous 19 i Divendres 20 de maig, 20h

Barri de La Pau

Catalunya és terra de vedets. I no cal viatjar a un passat gaire llunyà per situar-nos a un Paral·lel ple de barraques i de cupletistes per entendre la profunda realitat d’aquesta afirmació. Rosa Maria Sardà, Guillermina Motta o Loles León, entre moltes altres, també han tingut esperit de vedets. Vedets diferents i originals, amb una personalitat marcada i dissident respecte dels tòpics més rancis.

 

Doncs bé, la Glòria Ribera pertany a aquesta escola brava i heterodoxa. La Glòria, de fet, representa un dels pals de paller de la darrera gran representació del vedetisme català. Quan no està actuant amb la companyia José y sus Hermanas, Ribera es posa a cantar uns cuplets carregats de picardia política. El seu sentit de l’humor es directe i al mateix temps complex, al servei d’un missatge radicalment contemporani que reivindica la vida més enllà de la norma. Podríem dir que és la reencarnació postmoderna de l’esperit de la Barcelona canalla, però al servei d’un ideal revolucionari.

 

Als Terrats, la Glòria ens presenta PARNÉ, el seu darrer espectacle, en un format especial, adaptat especialment per a l’ocasió. Una ocasió única per veure de prop una de les grans estrelles del cabaret actual. Lluentons, glamur, i reivindicació amb vistes a Barcelona, que prometen una d’aquelles vesprades memorables als Terrats!

Fitxa artística:

Direcció, dramatúrgia, producció i vedet

Glòria Ribera

Producció musical

Gerard Valverde

Assessorament d’escena

Alejandro Curiel

Figurinisme i espai

Patricia Albizu

Confecció de vestuari

Javier Navas

Disseny i tècnica d’il·luminació

Anna Boix

Tècnic de so

Eugeni Alsedà

Construcció d’objectes

Ramon Ribera

Realització audiovisual

Eva Balcells i Anaïs Mateo

Assistent de producció

Ona Sallas

Agraïment especial
Amalia Calderón

Producció executiva

José y sus hermanas

Coproducció

FiraTàrrega, Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, Fira Mediterrània de Manresa i Antic Teatre

Col·laboració

Impremta Barnola i BCN Servilux

Amb el suport de

Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, El Graner – Centre de Creació de la Dansa i les Arts Vives i Konvent Zero

Agraïments

Ignacio de Antonio Antón, Maria Aponte, Eva Balcells, Juanmo, Javier Barreiro, Francesc Cuéllar, Elliot Fischer, Gloria G. Duran, Marta Gibal, Núria Isern, Miguel Molina, Quim Pujol i Festival Càntut