Title Image

2 i 3 d’octubre
Parrà
Miquel Barcelona i Marc Vilajuana

Dansa

2 i 3 d’octubre

Museu Etnològic i de Cultures del Món

Parlem de tradicions. De quins materials emocionals estan fetes? Com s’articula la nostra connexió amb l’herència cultural? Us responen amb el llenguatge de la dansa.

 

Un diàleg entre la veu i el moviment, el ruralisme i la contemporaneïtat, la forma i el canvi. A través de la revisió de peces musicals com El cant de la Sibil·la (Mallorca) o de danses com la Stella Splenders (procedent d’El llibre vermell de Montserrat) el ballarí i coreògraf Miquel Barcelona ens convida a descobrir l’origen pagà de molts cants i danses d’arrel tradicional. La manera com percebem i interpretem  aquests elements constitueixen el tema de Parrà.

 

Aquesta proposta s’emmarca dins del cicle d’espectacles Escenes singulars que, a la manera de les experiències escèniques que es viuen a Buenos Aires i a altres ciutats de l’Amèrica Llatina, porta les creacions escèniques a espais no teatrals i poc habituals, mentre traça una ruta cultural pel el barri barceloní del Poble-sec. Uns espectacles pensats específicament per a l’ocasió i per a l’espai on tindran lloc, que estableixen un maridatge únic entre el què i el com.

Creació i interpretació

Miquel Barcelona i Marc Vilajuana

Producció

Miquel Barcelona

Fotografia

Nora Baylach

Horaris i rutes

19.20 h – ruta taronja (arts escèniques al museu)

20.20 h – ruta rosa (dansa i teatre)