Title Image

26 d’abril
Pau Alabajos en concert

Música
26 d’abril, 20.00 h
Biblioteca de Bellvitge

Ciutat a cau d’orella és un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés en el 25é aniversari de la seva mort. No trobem millor lloc per homenatjar la seva poesia que la terrassa d’una biblioteca envoltada d’edificis, d’una ciutat que ens parla, efectivament, a cau d’orella.

 

Una ciutat vista furtivament a través del forat del pany, on els versos que canta Pau Alabajos és formen un tractat de geografia humana, la banda sonora de tantíssimes carícies, mossos i arraps: una parella que es besa apassionadament en un terrat, entre els fils d’estendre la roba; dos antics amants que es troben al replà de l’escala i conversen sobre banalitats; un home que escriu quan cau la nit i fa inventari d’un amor a prova de bombes… Un grapat d’històries de quilòmetre zero configuren aquest espectacle sincer i intimista, que convida a la confidència i es construeix amb la complicitat del pati de butaques.

 

Poesia a cau d’orella, cançons a pit descobert, interpretades per un Pau Alabajos que ja va demostrar, l’any 2015, que la proximitat dels Terrats en Cultura porta les seves cançons encara més lluny. Enguany puja als Terrats en Cultura de l’Hospitalet emmarcats dins les Festes de la Primavera.

Fitxa artística

 

Veu i guitarra
Pau Alabajos

Entrada lliure

 

Cal fer reserva prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat (aforament limitat)