Title Image

25 d’agost
Pau Vallvé en concert

ENTRADES ESGOTADES

Música
25 d’agost, 19.30 h
Cal Trepat

Life vest under your seat (“El salvavides és sota el teu seient”) exemplifica força el camí que pren el nou treball de Pau Vallvé, un dietari sobre els últims girs en la pròpia vida de l’artista que compartiex amb tots nosaltres en aquest nou treball explosiu, elèctric i alhora introspectiu i emocional. 12 cançons que destil·len aquesta mescla d’emocions tan característica a la què ens té acostumats el músic barceloní.

Igual que en els anteriors treballs, la realitat social també s’ha colat dins aquest àlbum. I cançons com “Quina sort”, feta el dia que va tocar a la presó model per defensar la llibertat d’expressió i el rebuig a l’empresonament d’artistes pel que deien en les seves obres; “Oclocràcia” o “Rient per no plorar”, sobre la deriva del planeta i el canvi climàtic; en són una bona mostra.

Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de dues llargues gires presentant els seus dos anteriors treballs, Pau Vallvé torna i aquesta vegada ho fa al terrat de Cal Trepat dins els Terrats en Cultura a Tàrrega. Ens fa molta il·lusió poder compartir el treball d’aquest artista en un concert íntim i especial en un emplaçament tant significatiu com és Cal Trepat.

Fitxa artística

Veu i guitarra
Pau Vallvé

Baix i teclats
Darío Vuelta

Bateria
Victor Garcia

Entrades esgotades! Uneix-te a la llista d’espera.