Title Image

16 de juny
Punto de Rocío
Daniel Anglès i Marc Sambola

Música
16 de juny, 20.30 h
Barri de Les Corts

El cantant Daniel Anglès (a qui haureu vist en molts dels musicals de gran i petit format que hem fet en aquest país) i el compositor Marc Sambola uneixen els seus talents per presentar-nos el fruit de la seva col·laboració: Punto de Rocío. La proposta és senzilla: es tracta de l’adaptació de les grans cançons de Rocío Jurado. El resultat, però, és alhora sorprenent i màgic.

Amb els arranjaments de Sambola, les cançons de Rocío Jurado prenen una forma diferent: despullades d’orquestracions oneroses, ara semblen lieder, o versions de jazz per música de cambra, i guanyen una elegància extraordinària. La veu de Daniel Anglès, d’altra banda, evoca l’elegància i la força de “la Jurado” i manté, al mateix temps, la seva personalitat de cantant en grans escenaris.

El resultat? Uns temes que respiren delicadesa en la seva concepció de música de cambra i, al mateix temps, la contundència que requereixen molts dels passatges de les cèlebres cançons de Rocío Jurado. Dalt d’un terrat, amb el cel com a sostre, Punto de Rocío agafarà una volada especial, diferent, que ens servirà per acomiadar la primavera i donar la benvinguda a l’estiu.

Fitxa artística

Veu
Daniel Anglès

Guitarra, arranjaments i direcció musical
Marc Sambola

Flautes, harmònica, guitarra i percussió
Oriol Mula

Compra la teva entrada