Title Image

17 de setembre
Sandra Bautista en concert

Música

Divendres 17 de setembre, 19:30 h

Biblioteca de Bellvitge (L’Hospitalet de Llobregat)

Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Sandra Bautista és una de les personalitats emergents en panorama musical del país. Les textures càlides de la seva veu resulten irresistibles, més encara quan es combina amb una música que fusiona autor, swing, ritmes llatins, pop i una mica de bossanova. Els concerts de la Sandra Bautista es caracteritzen per generar una atmosfera única i propera: un moment de comunió entre artista i espectadors, a través de la sensibilitat d’uns temes colpidors. 

 

Una de les veus més encisadores de l’escena musical actual. La seva joventut i el talent indiscutible es fusionen de manera màgica per donar forma a un projecte que posa el focus en la bellesa del detall de cada cançó.

La seva música proposa un viatge carregat de poesia amb unes melodies i harmonies treballades de manera meticulosa. Un ball estilístic des d’allò més tradicional fins a gèneres més actuals que conflueixen a l’escenari amb bon gust i de manera impecable i magistral.

 

De cara als Terrats en Cultura, Sandra Bautista ens presentarà el seu darrer treball en format duet. El gaudirem en una posta de sol des de la terrassa de la Biblioteca de Bellvitge: la millor manera d’acomiadar una nova temporada dels Terrats en Cultura a L’Hospitalet.

Fitxa artística

Veu i guitarra

Sandra Bautista

Guitarra i veus

Bart Barenghi