Title Image

4 d’octubre
Smiley: Una Història d’Amor

Lectura dramatitzada

4 d’octubre, 12 h

Barri de les Tres Torres

A pocs dies de l’estrena a Barcelona de Smiley: després de l’amor, Terrats en culturarecupera en format de lectura dramatitzada l’obra de la qual parteix i on vam conèixer per primer cop els protagonistes d’aquesta història: l’Àlex i el Bruno.

 

Estrenada el 2012 a la Sala Flyhard, traduïda a un munt de llengües i produïda amb gran èxit a països com Xile, Uruguai, Austràlia o Singapur, Smiley: una història d’amor narra el primer encontre de dos homes joves que, malgrat ser la nit i el dia, s’acaben enamorant l’un de l’altre.

 

Guanyadora de tres Premis Butaca i altres guardons internacionals, aquesta comèdia romàntica mostra amb humor les pors a les quals ens enfrontem quan ens enamorem, explora com ens han canviat les noves tecnologies a l’hora de lligar i disecciona amb precisió les relacions afectives dins la comunitat gai de Barcelona.

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció

Guillem Clua

Repartiment

Albert Triola i Ramon Pujol

Disseny cartell

Alfonso Casas

Disseny so

Xavi Gardés

Smiley: després de l’amor

 

L’oportunitat de tornar a gaudir de Smiley: una història d’amor sorgeix gràcies a l’estrena de l’obra que reprèn la relació de l’Àlex i el Bruno vuit anys després d’haver-se conegut.

 

Smiley: després de l’amor s’estrena al Teatre Aquitània el 16 d’octubre i es podrà gaudir fins el diumenge 25 d’octubre. Per a més informació i per a poder adquirir-ne entrades, podeu clicar aquí.

TA