Title Image

25 de setembre
The Crab Apples + Piromusical

Música + Piromusical
25 de setembre, 21 h
Barri de l’Eixample

The Crab Apples + Piromusical de La Mercè

El Terrat en Cultura que coincideix amb el Piromusical de La Mercè és, segurament, un dels espectacles més esperats del cicle. Un terrat amb vistes a Montjuïc, bona companyia i la presència d’un grup musical triat amb cura per acompanyar els focs d’artifici que clouen les festes de La Mercè són una de les fórmules més ben valorades pels nostres espectadors.

 

Després de la màgica nit de l’any passat on Adam Giles Levy va presentar Unravelled, aquest any pugen als terrats The Crab Apples, una jove banda catalana que amb el seu últim treball, Hello Stranger, va presentar una sonoritat més madura i crua, optant aquesta vegada per l’anglès en la seva totalitat. A mig camí entre el rock i la música més atmosfèrica, juguen amb melodies pop sense perdre la frescor que els caracteritza.

 

No han parat de girar des de la publicació d’aquest darrer EP, compartint escenaris amb algunes de les bandes més grans del nostre país. Tenen previst la sortida d’un nou treball la tardor del 2017, però abans podeu seguir gaudint d’aquest directe ple d’energia, actitud i força mentre els acompanya el Piromusical de La Mercè.

Fitxa artística

Guitarra i veu
Carla Gimeno

Guitarra elèctrica
Laia Alsina

Baix
Laia Martí

Bateria
Mauro Cavallaro

Compra la teva entrada