Title Image

2 i 3 d’octubre
[The Frame]
Cia. Eléctrico 28

Teatre de carrer

2 i 3 d’octubre

pl. del Sortidor

Què passa quan observem el món amb tots els sentits? Què passa quan creiem que res està passant, aparentment? Què passa quan ens mirem els uns als altres? Serà que traiem conclusions de la nostra humanitat?

 

En aquesta peça, quatre personatges entrenats en les disciplines de l’observació ens proposen donar un cop d’ull a la vida urbana i traduir, fent servir lletres que formen paraules i paraules que formen frases, allò que està succeint. Per una estona, tot el que veieu esdevindrà una gran obra teatral sense fi. La trivialitat és la protagonista d’una obra que potser no té argument però que ens convida a mirar-nos el nostre món a través d’una lupa d’augment.

 

Aquesta proposta s’emmarca dins del cicle d’espectacles Escenes singulars que, a la manera de les experiències escèniques que es viuen a Buenos Aires i a altres ciutats de l’Amèrica Llatina, porta les creacions escèniques a espais no teatrals i poc habituals, mentre traça una ruta cultural pel el barri barceloní del Poble-sec. Uns espectacles pensats específicament per a l’ocasió i per a l’espai on tindran lloc, que estableixen un maridatge únic entre el què i el com.

Fitxa artística

Autoria i creació

Alina Stockinger, Daniela Poch, Jordi Solé i Josep Cosials

Interpretació

Alina Stockinger, Daniela Poch, Jordi Solé, Josep Cosials i Claudia Mirambell

Amb el recolzament de Theaterland steiermark, Stadt Graz

Coproduït per Stadt Graz, Fira Tàrrega, Escena Poblenou i Eléctrico Express.

Col·labora amb Das andere theater, Silent Disco Austria

Horaris i rutes

18.00 h – ruta vermella (performance)

20.00 h – ruta groga (teatre)