Title Image

17 de maig
The Sey Sisters als Terrats

Música
17 de maig, 20.00 h
Barri de La Pau

Sota el nom de The Sey Sisters s’agrupa un espectacular trio de veus. Les germanes Sey ens conviden a acompanyar-les en un viatge musical que va des del gospel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció que sorgeixen de la lluita i el compromís contra les injustícies, la defensa dels drets humans i l’esperança d’un futur millor. Les Sey Sisters combinen unes harmonies elegants i sofisticades, unes veus que a capella tenen tota la musicalitat d’una orquestra simfònica, i unes actuacions energètiques, per fer reviure l’ànima gòspel amb la qual volen reivindicar el seu compromís com a dones i com a afrodescendents. En les seves pròpies paraules:

Rise neix de la necessitat d’expressar-nos des del que som: dones negres, nascudes a Catalunya, amb les nostres inquietuds, les nostres pors i les nostres fortaleses. Aquest treball ha nascut des de la necessitat de visibilitzar un sector social que molt poques vegades es té en compte, el col·lectiu de les persones afrodescendents. Aquelles persones que som descendència de persones migrades que, tot i haver nascut i crescut a Catalunya, hem de lluitar cada dia perquè el nostre color de pell no determini qui som.

 

Rise és una crida a la revolució personal. És una crida a l’acceptació personal i col·lectiva. És una crida a la visibilitat”.

Fitxa artística

 

Veus i percussió

Edna Sey

Kathy Sey

Yolanda Sey

 

Teclat i saxo

Albert Bartolomé 

Compra la teva entrada