Title Image

21 de juliol
TRONCO

Música + Vins

Dijous 21 de juliol, 20:30h

Aquest any volem fer el maridatge de vins amb música, i hem decidit portar TRONCO, un grup únic i molt especial. Però vaja, deixem que ens ho expliquin ells mateixos:

 

Un duet de germans que formen un grup en un sistema solar paral·lel, plens de frescor i atreviment, però sobretot amb molt talent. Conxita Herrero (Barcelona, 1993) dibuixa, fa còmics, fanzins i escriu poemes i cançons i ho fa de meravella. Pura dinamita. Per l’altra part, Fermí Herrero (Barcelona, 1999) diu que quan sigui gran vol ser actor i/o maquillador artístic i/o maquinista. Gaudeix del bon temps, de la vida i de la fruita. Li interessa la història antiga i la cultura general. Com ells mateixos diuen, “fa bona olor i balla molt bé”. El seu menjar preferit és la gent tòxica i està a favor dels xurros i de la revolució sexual. TRONCO escriu cançons per equilibrar l’increment del buit.

 

Van començar a tocar junts perquè les seves habitacions estaven una al costat de l’altra. Els hi agraden les festes que es desencadenen quan la seva mare, els tiets, els cosins i l’àvia es reuneixen per menjar. Són fans de Martirio, Antonio Machín i el que Fermí anomena la “música tranquil·la en general”. O sigui, la que “no és forta”. Els encanten els acudits, Gloria Fuertes, El vigilant en el camp de sègol de Salinger, Elías e Ignacio, María el Problema, Cosmo K, David Shrigley, Alexis Nolla, Albert Pla, Els Beatles, les havaneres i el poble cubà. L’únic que no els acaba de sortir bé són (en una proporció molt similar) els compromisos seriosos i, com podeu veure, escriure textos promocionals. Detesten l’estat opressor i lluiten contra el mal. Les seves frases preferides són “el que tu tens a les venes no és sang, el que tu tens és caramel” i “un petonet de yocolata”.

Fitxa artística:

Veu

Conxita Herrero

Veu i guitarra

Fermí Herrero

MERIDATGE DE VINS:

Tast de vins a càrrec i amb productes de D.O. Catalunya