Title Image

19 de setembre
¿Y después? – Belén Maya i Fernando L. Parra

Dansa

19 de setembre, 19 h

Terrat del CC La Bòbila

Què fa de l’altre un enemic? Una reflexió sobre la vida en comunitat, que explora quina informació ens dona el cos sobre els individus i sobre la societat en la qual viuen.

Belén Maya i Fernando López, dues de les personalitats més brillants en el firmament del flamenc estatal i internacional, reflexionen sobre la violència implícita a tota forma d’identitat, que lluita entre l’afirmació d’uns aspectes i la negació d’uns altres; una violència que crea fronteres dràstiques entre els que el “nosaltres” i el que anomenem “els altres”. No es tracta tant de generar un discurs sobre la tolerància i l’acceptació de la diferència, com d’atacar els fonaments de la pròpia identitat, desconstruint-ne alguns aspectes fonamentals per tal de provocar un petit sisme alliberador. Qui som i què fem més enllà de la nostra identitat de gènere, la nostra identitat professional i la nostra identitat nacional? Potser els nostres cossos estan capacitats per ballar sense etiquetes, per viure sense noms…

Aquesta proposta s’emmarca dins del cicle d’espectacles Escenes singulars que, a la manera de les experiències escèniques que es viuen a Buenos Aires i a altres ciutats de l’Amèrica Llatina, porta les creacions escèniques a espais no teatrals i poc habituals, mentre traça una ruta cultural pel el barri barceloní del Poble-sec. Uns espectacles pensats específicament per a l’ocasió i per a l’espai on tindran lloc, que estableixen un maridatge únic entre el què i el com.

Concepció, desenvolupament i interpretació:

Belén Maya, Fernando López Parra

Entrada lliure

Cal fer reserva prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat (aforament limitat)