Qui som

De la mateixa manera que un àtom està compost per protons, neutrons i electrons, Coincidències no es pot entendre sense la presència dels seus tres fundadors.

Coincidències és una associació cultural nascuda amb força a Barcelona la primavera de 2013 amb la vocació de crear noves experiències culturals. Amb una consciència profundament digital, al mateix temps vol fer èmfasi en l’intercanvi entre creadors/artistes i espectadors/inquiets. És el que anomenem “cultura 3.0″: ens agrada veure, tocar, escoltar, participar.

Més enllà dels grans temples en forma de teatres o de museus, considerem que la cultura pot esdevenir-se en qualsevol espai urbà, i que qualsevol espai pot ser idoni per a les iniciatives culturals. Mantenir la cultura tancada en espais, per grans que siguin, és engabiar-la, engavanyar-la, limitar-ne el consum a una part petita de la ciutadania.

team_image

L'equip de Coincidències

Lola Armadàs (Sabadell, 1978). Llicenciada en Humanitats i Postgrau en gestió i producció d’esdeveniments culturals i espectacles. Ha treballat al Fòrum Universal de les Cultures 2004 i a la Universitat Ramon Llull com a responsable de diferents projectes de gestió cultural (Universitat d’Estiu, activitats culturals, Consell d’Estudiants i Cooperació). Vinculada al món escènic des de ben petita, és membre fundador de Coincidències, i de Paramythádes, col·lectiu que treballa per millorar les condicions de vida de les persones refugiades a través de les arts escèniques. Actualment, desenvolupa tasques de gestió cultural (direcció artística, comunicació, producció) i docència, dins l’àmbit de les arts escèniques a diferents entitats.

Francesc Esteve (L’Hospitalet de Llobregat, 1971) compta amb formació i una àmplia experiència laboral dins l’àmbit de la informàtica (disseny i programació de documents) i dels social media. Des del 2014, és un dels responsables de programació del Teatre Aurora d’Igualada. Conegut tuitaire i home de teatre, les xarxes socials de Coincidències no serien les mateixes sense la seva aportació.

Isaias Fanlo (Lleida, 1980) és llicenciat en Humanitats, en Teoria de Literatura i Literatura Comparada i té el postgrau en Gestió d’Empreses i Plataformes Culturals. Ha combinat les seves tasques com a gestor amb la feina d’escriptor, traductor i periodista. Ha treballat per institucions tan diverses com la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, el MACBA o el Fons Monetari Internacional. En l’àmbit de la gestió cultural, va ser un dels responsables de la campanya dels EuroGames 2008 i ha treballat vuit anys al Teatre Nacional de Catalunya, com a coordinador de publicacions, exposicions i continguts entorn de la programació teatral. Col·labora a Núvol, Diari Ara i Contexto, i és membre del comitè de programació del Teatre Lliure. Actualment és doctorand becat per la Universitat de Chicago.

Maria Antolín (Barcelona, 1989) és diplomada en Educació Social per la UAB i titulada en Gestió i Producció d’Espectacles i Esdeveniments Culturals per la UB. Contínuament vinculada a projectes de producció, management i comunicació cultural en l’àmbit de la televisió i de les arts escèniques, omple el seu temps entre vídeos, escenaris, ràdios, terrats, rodatges i teatres i així, en general, ocupant fins l’últim minut amb tot aquell projecte, persona o cosa que cregui que val la pena. Amant de les coincidències i les casualitats, és molt fan de l’humor absurd i sempre té una cançó en ment.

Pol Noya (Barcelona, 1993). Graduat en Administració i Direcció d’Empreses. Al 2015 mentre està cursant el màster en Gestió Cultural a la Universitat de Barcelona decideix niar als terrats de Coincidències on hi ha bolcat la seva passió per la producció, comunicació i gestió de projectes culturals transversals. Durant els anys de carrera ha treballat en l’àmbit de la producció (Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, H&M Future Beats, Festival de Música Avançada Sónar) i l’educació i nous públics (departament pedagògic del Teatre Vitòria i Poliorama de Barcelona). Apassionat de la cultura, de Barcelona de la vida a l’aire lliure a parts igual, es un devorador indiscriminat de música, llibres i series.

Guillem Pacheco (Barcelona, 1981). Fotògraf, guionista i director. Estudia direcció cinematogràfica (CECC, 2005) i Humanitats (UOC, 2007). Comença la seva activitat amb el curt Cultura fast food, finalista del DiBa Express 2009. L’any 2011 cofunda Shasta Produccions SL, estudi de gravació, productora musical i audiovisual, on reforça la seva tasca com a creador de continguts audiovisuals per a músics i empreses. Pell fina i Teletumàcat són els seus darrers treballs com a director.

Àlex Nevado (Barcelona, 1985). Tècnic de so i productor. Estudia tècnic de so especialitzat en estudi (Microfusa, 2005), un curs de música avançada i un màster de producció musical a càrrec de Charly Chicago (Microfusa, 2006). L’any 2011 cofunda Shasta Produccions SL, estudi de gravació, productora musical i audiovisual, on comença a desenvolupar la seva faceta de productor tècnic/musical (Ivalva, Tremenda, Besos Robados, Los Eléctricos…) i la sonorització i postproducció d’àudio de a les tasques audiovisuals de la productora.

Manar Taljo Estellé (Barcelona, 1987) és actriu, cantant i tot allò que es proposi dins les arts. Graduada en art dramàtic pel col•legi del Teatre de Barcelona el 2013 és de les últimes incorporacions al equip dels terrats en cultura on hi aporta el seu granet de sorra sense mai deixar que l’equip no s’ho passi bé mentre ella sigui allà.