Title Image

Sigues amfitrió

Un espectacle al teu terrat. T'ho imagines?

Potser no t’ho pensaves, però el teu terrat o pati es pot transformar en l’escenari perfecte per a una experiència cultural inoblidable. Vols formar part d’una comunitat d’amfitrions cada cop més gran? Contacta amb nosaltres i ho farem possible.

De vegades no cal sortir de casa per assistir a un espectacle… hi ha ocasions especials en les quals és l’espectacle el que ve a casa!

A Terrats en Cultura només programem espectacles de qualitat. Els amfitrions són testimonis a primera fila d'un esdeveniment selecte, especial i de gran nivell artístic.

Pots implicar-te tant com vulguis: venir únicament a veure l'espectacle o col·laborar en el que vulguis. I quan s'acaba la funció, ho deixem tot net i ordenat!

Promociones els valors en alça de la cultura de la ciutat: els beneficis de la recaptació d’un Terrat en Cultura aniran destinats a l’artista o els artistes que hi hagin participat.

La gran majoria d'amfitrions d'un Terrat en Cultura acaba tan satisfeta que demana de repetir l'experiència!

Tens un terrat o un pati? Escriu-nos!

Explica’ns quin tipus d’espai tens (terrat o pati), on està situat, si té alguna particularitat (edifici emblemàtic, vistes al mar, ascensor, etc.), i nosaltres vindrem a veure’l i a explicar-te com funcionen els Terrats en Cultura. Segur que t’animes a participar-hi!

    Nom (obligatori)

    Email de contacte (obligatori)

    Assumpte

    Missatge