Coincidències participa al cicle de concerts Sons de Ciutat que Barcelona ofereix en petit format en directe a carrers, places d’eixos comercials i mercats de la ciutat. La proposta oferirà 200 concerts gratuïts a 82 ubicacions diferents de Barcelona durant 6 mesos cada dissabte a les 12h.

 

Coincidències en forma part com a agents musicals de la ciutat i aportant la nostra experiència en espais no convencionals. Baixem la música a peu de carrer amb noms coneguts de del festival Terrats en Cultura com Joan Colomo, Carlota Flâneur, Daniel Lumbreras, Nick June o Coplas por Ocaña.

 

Sons de Tardor, Nadal i Primavera
Des de l’1 d’octubre i fins a finals de novembre, els dissabtes a les 12h tindrà lloc la programació de Tardor de concerts gratuïts, dels estils musicals més diversos, a tots els districtes de la ciutat. A partir de desembre, Sons de Ciutat es vesteix de Nadal i amplia el calendari amb concerts de dijous a diumenge. La temporada de primavera començarà a principis de febrer i s’allargarà fins al març, amb actuacions musicals, de nou, tots els dissabtes. Horaris i ubicacions per confirmar.

 

La programació de Sons de Ciutat explora una gran diversitat d’estils, com ara el jazz, el rock, la música urbana, la clàssica o l’electrònica i aplega gairebé 100 formacions musicals en 200 concerts gratuïts i repartits per tots els districtes de la ciutat.