Title Image

Terrats al territori

A partir de l’any 2016, els Terrats en Cultura surten de la ciutat de Barcelona i s’expandeixen per la resta del territori de Catalunya amb l’objectiu de reivindicar la diversitat del nostre territori. Creiem que la cultura ha de tenir lloc en tot el país, no només en els grans nuclis urbans.

La proposta que presentem, atès que la nostra especialitat és treballar en espais no convencionals, està adreçada a aquells edificis que disposin d’un terrat o pati suficientment gran per poder-hi desenvolupar una activitat. Amb l’objectiu d’aprofitar, per una banda, l’arquitectura singular d’alguns dels edificis de pobles i ciutats de Catalunya, i per una altra, el bon temps que convida a gaudir de la cultura en espais oberts, us presentem la següent proposta.

Concepte

La idea dels Terrats en Cultura consisteix en oferir espectacles en un espai especial de l’edifici (terrat o pati) aprofitant el capvespre, mentre el públic també comparteix un refrigeri i descobreix un nou espai. Una nova manera de reinterpretar l’espai, la identitat urbana i la cultura.

Format

Proposaríem una programació que encaixés amb el municipi, la seva gent i els espais on esdevingui. La intenció és també aprofitar espais infrautilitzats del municipi i donar-los valor a través d’aquest projecte cultural.

Tots aquests esdeveniments s’anuncien al nostre Facebook, Twitter, butlletí i als mitjans de difusió dels centres cívics i de l’Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al nostre butlletí en aquest enllaç.