Dins del projecte Terrats al Territori, l’any 2017 els Terrats en Cultura arriben a L’Hospitalet de Llobregat! La iniciativa, un cop més, neix amb la intenció d’unir cultura i ciutadania: portar esdeveniments de primer nivell a espais no convencionals per tal de fer que, d’una banda, part dels veïns de L’Hospitalet coneguin iniciatives diferents, i de l’altra, que es pugui reivindicar una ciutat com L’Hospitalet per a la cultura. L’any 2017, presentem dues propostes molt divereses en espais diferents.

21 de juliol, 20 h
Las Glorias Cabareteras: Pelucas al viento

El setembre de 2016, el duet Las Glorias Cabareteras va oferir un espectacle memorable dins del cicle Terrats en Cultura, on aquestes dues artistes van demostrar que, a més de fer paròdia d’elles mateixes i de tot el que els envolta, elles també són capaces de mullar-se per una causa (aquella nit de tardor va caure un xàfec que les va deixar ben xopes!). Bromes apart, La Capitana i La Martínez s’han consolidat com un dels duets de cabaret trash de referència. És per això que ens encanta portar el seu humor estripat i deliciosament sarcàstic al terrat de La Bòbila!

Entrada lliure. Cal fer reserva prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat (aforament limitat)
+info
CC La Bòbila (L’Hospitalet)

29 de setembre, 20 h
Pau de Nut en concert

Pau de Nut, artista amb una amplíssima trajectòria, porta als Terrats en Cultura un espectacle multidisciplinari que combina el rigor amb el seu peculiaríssim sentit de l’humor. Podríem dir que Pau de Nut és home enganxat a un violoncel, capaç de passar d’una peça barroca a Björk o a Alaksa, sense immutar-se, i amb una mestria extraordinària. Els seus espectacles, a més, sorgeixen de la necessitat de sobreviure. Sobreviure al lloguer, sobreviure al desamor, sobreviure a la vida. Al cap i a la fi, vivim moments de canvi, moments eclèctics, i podríem dir que la música de Pau de Nut podria, ben bé, ser la seva banda sonora!

Entrada gratuïta. Cal fer reserva prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat (aforament limitat)