Els Terrats en Cultura surten altra vegada de Barcelona i aquest estiu arriben a Montgat. Dins de la seva programació regular d’estiu, el bar-mirador Panoramic acull tres dels artistes que han passat aquesta temporada pels diferents terrats de Barcelona.

8 de juliol, 19.30 h
Shuarma Canta Bowie

The stars look very different today” això és el que diem mirant al cel cada vegada que recordem que ja fa dos anys que David Bowie ens va deixar. Ho diem nosaltres però també Shuarma qui ha volgut mantenir encesa la flama del músic anglès.

 

Shuarma engega la seva carrera juntament amb el grup Elefantes cap allà el 1994 i des d’aleshores fins l’actualitat, tant en grup com en solitari, encara no ha abandonat els escenaris.

Preu de l’entrada: 8€ (amb consumició inclosa)
Reserva a la web del Panoramic

14 de juliol, 19.30 h
Daniel Lumbreras

Ens fa molta il·lusió portar-vos un dels artistes catalans que han emergit amb més impuls aquest any. Daniel Lumbreras va irrompre en el panorama musical estatal amb La vila, un àlbum que ha estat designat com millor disc català de l’any segons la prestigiosa revista MondoSonoro.

 

La música de Daniel Lumbreras és difícil de classificar, té tints de música africana, celta, brasilera o fins i tot dels cants sufís o de la música raï. Però la base no deixa de ser un pop folk de caire occidental, ric en matisos i molt líric. Amb la particularitat afegida de que canta improvisant fonemes. Prenent-se la veu com un instrument més i centrant tota l’expressivitat en la musicalitat del so. Aquí radica la universalitat de la seva proposta i la vocació per traspassar fronteres. No canta en cap idioma, però tothom el pot entendre.

Entrada gratuïta
Reserva a la web del Panoramic

29 de juliol, 19.30 h
Cesk Freixas

Cesk Freixas és un dels artistes més actius i influents del panorama musical català. Prolífic com pocs des dels 20 anys, ha editat sis treballs discogràfics, ha publicat dos llibres i ha dut a terme més de 1.500 actuacions. Amb un missatge de fort component social, el cantautor del Penedès reivindica un món més just (en un moment on les injustícies i els abusos són, com tots sabem, constants), però sense deixar de banda el voler un dia a dia ple de dignitat i fer un cant a la vida a través de la cultura tot fent servir la música com a element vertebrador.

 

Freixas ens presentarà el seu darrer àlbum, que porta el títol de Proposta. Amb un so més directe i contundent que en els seus treballs anteriors, Cesk Freixas connecta la reivindicació amb la vessant més constructiva i positiva de la seva tradició ideològica, identificant-se en la reflexió i en l’autocrítica. Aquest últim treball evidencia un gir cap a sonoritats contundents i més mediterrànies amb la intenció de seguir actualitzant el discurs i l’estètica de la cançó de protesta.

Preu de l’entrada: 6€ (amb consumició inclosa)
Reserva a la web del Panoramic