Divendres 11 de juliol de 2014, 20.30 h
Barri de Ciutat Vella

Afluentes
Sandra Rehder/Mario Maeso/Álvaro Pérez

Música i poesia

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència (escriu “Afluentes” en el tema del correu) abans del 6 de juliol. Aforament limitat.

https://coincidencies.org
#FemunTeC?

Sobre l’espectacle

El Terrat en Cultura de l’11 de juliol s’acosta a la varietat cultural i musical del Río de La Plata a través dels seus Afluentes. Des de les textures i les sonoritats del candombe, amb espai per a la passió i les acceleracions rotundes del tango, fins als passatges més lents i cautivadors d’un bolero, el concert pintarà sobre el cel de Barcelona la gran diversitat de sons que conviuen entorn d’aquest riu fèrtil i imponent. No hi faltaran, tampoc, la chanson i la bossa nova, que van arribar al Río de La Plata per terra i per mar i que han acabat amarant la música d’aquella zona.

Sandra Rehder, una de les veus més destacades del nou tango, ens presenta el seu nou disc, Umbrales, i s’envolta d’un equip d’excepció per tirar endavant Afluentes. Mario Maeso, músic, compositor i intèrpret uruguaià, format a París, acaba de publicar el seu primer disc, Café (Aglae Música/DM), amb una acollida excel·lent, i ens en presentarà alguns temes. Álvaro Pérez, per la seva part, és un músic especialitzat en candombe que ha tocat amb artistes com Jorge Drexler, Sergio Makaroff, Rubén Rada, Rodolfo Morandi o els germans Fattoruso, entre d’altres.

Tots tres conflueixen -mai més ben dit- en aquest espectacle i presentaran obres de Fernando Cabrera, Alfredo Zitarrosa, Eladia Blázquez, Carlos Gardel, Bola de Nieve i composicions pròpies. Afluentes, en definitiva, és una conjunció de sons i d’estils que es comparteixen des de les arrels, amb coneixement i complicitat. Un espectacle gran per gaudir-ne íntimament.

Fitxa artística

Veu: Sandra Rehder
Guitarra i veu: Mario Maeso
Tambor piano, calaix i accessoris: Álvaro Pérez

Tast de cerveses i vins gentilesa de
Logo_DAMM   ca nestruc petit

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=a4G34Vxmddo]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gLSpVOTJkGo]