Dimecres 24 de setembre de 2014, 21 h
Esquerra de l’Eixample

Scents + Piromusical de La Mercè
Anna Moliner

Música i focs d’artifici

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència (escriu “Scents” en el tema del correu) abans del 20 de setembre. Aforament limitat.

[Escolta el single ‘Glass’ a Spotify]

Anna Moliner és una actriu polifacètica. Membre de la Companyia T6 del Teatre Nacional de Catalunya (on, a més, va protagonitzar Barcelona, un dels èxits de la temporada 2012/2013 a la cartellera barcelonina), també l’hem poguda veure en musicals com Aloma, Mar i Cel o Boscos edins. Ara, ha decidit pujar als escenaris per mostrar-nos la seva faceta de cantant. I tot apunta que es tracta d’un dels grans debuts de la temporada.

Scents veurà la llum l’octubre de 2014. Anna Moliner demostra una força i una maduresa extraordinàries en el seu debut musical, trufat de melodies i amb uns arranjaments delicats i poderosos alhora. Per la xarxa circulen un parell de vídeos on es pot percebre el potencial d’aquest nou projecte.

Unes setmanes abans de la sortida d’Scents, Anna Moliner puja al terrat amb nosaltres, i ho farà amb un concert que promet ser inoblidable. Animal d’escenari, Moliner llueix com pocs sota la llum dels focus, i ens presentarà el seu repertori perquè en puguem gaudir abans que ningú. Serem, així doncs, uns privilegiats.

I ho serem per partida doble, perquè hem buscat un terrat amb vistes a Montjuïc amb l’objectiu que, després del concert, puguem gaudir del Piromusical de La Mercè des d’una perspectiva diferent. La combinació entre la música, la connexió íntima amb la ciutat i els focs artificials donarà com a resultat un vespre d’aquells que no s’obliden.

Fitxa artística

Veu: Anna Moliner
Guitarra: Pau Romero

Tast de cerveses gentilesa de
Logo_DAMM

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HouBvTl9_Jc]