Divendres 4 de juliol de 2014, 20.30 h
Barri de Sant Antoni

Anti-Lego
Martí Sales i Núria Martínez Vernis

Poesia teatralitzada

Foc creuat al Terrat i el públic al bell mig de l’acció. Els Terrats en Cultura s’acomiaden fins al setembre amb un espectacle que podríem definir com una batalla poètica de primer ordre. No podem dir que es tracta d’un simple recital poètic, ja que Martí Sales (poeta, escriptor, vocalista i ànima dels Surfing Sirles) i Núria Martínez Vernis ens ofereixen un espectacle d’alta volada. Enlloc més adient per volar que un terrat que ens porta l’aire del mar.

IMG_0972

Col·laboració: 8 €. Confirma assistència (escriu “Anti-Lego” en el tema del correu) abans del 30 de juny. Aforament limitat.

https://coincidencies.org
#FemunTeC?

Sobre l’espectacle
Martí Sales és un enamorat dels terrats. Li agrada pujar-hi, reflexionar, cridar… i afirma que fa anys va protagonitzar un curtmetratge que transcorria als terrats de Barcelona! Núria Martínez és una de les veus renovadores de l’actual panorama poètic i parapoètic.

Junts formen una parella artística, un equip ben avingut que juga amb l’espai i que combina poemes propis i textos d’altres poetes per crear un espectacle on la paraula és, només, un dels protagonistes. De cara als Terrats en Cultura, a més, Martí&Martínez faran més d’una clucada d’ull a l’espai on transcorrerà l’espectacle.

I un cop acabem, brindarem amb vi i cervesa per un bon estiu. I al setembre, tornem amb més espectacles!

Fitxa artística
Intèrprets: Martí Sales i Núria Martínez Vernis

Tast de cerveses i vins gentilesa de
Logo_DAMM   ca nestruc petit